Βρισηίδα Ανδριώτου

H Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο μας συστήθηκε μέσω του “My Style Rocks” και έπειτα έγινε η καλύτερη φίλη της Ιωάννας Τούνη μέχρι που μπήκε τέλος στη φιλία τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το νεαρό μοντέλο θέλησε να δοκιμάσει τα όρια της μετά από έναν χωρισμό που είχε και αποφάσισε να συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο του Survivor όπου έδειξε πώς διαθέτει αγωνιστικότητα και πώς πορώνεται με τα αθλήματα! Και κάπου εκεί βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Σπύρου Μαρτίκα.

Το βιογραφικό της Βρισηίδας Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι 26 ετών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε! Από μικρή αγαπούσε το χορό και ξέρει πώς να κάνει στις σβούρες της στην πίστα. Όμως, η μόδα και το μόντελινγκ ήταν αυτά με τα οποία ήθελε να ασχοληθεί, όπως και έκανε. Έχει κάνει πολλές φωτογραφίσεις και πασαρέλα ενώ συμμετείχε και στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι “My Style Rocks” όπου κατάφερε να ξεχωρίσει! Εκεί γνώρισε και την Ιωάννα Τούνη με την οποία έγιναν αχώριστες αλλά η μοίρα τα έφερε έστι που δεν κατάφεραν να διατηρήσουν αυτή τη φιλία.

Μετά από έναν έντονο χωρισμό, η Βρισηίδα συμμετείχε στο Survivor όπου και κανείς δεν περίμενε πώς θα τα καταφέρει αλλά τους έβγαλε όλους λάθος! Το μοντέλο ήταν ένα από τα πρόσωπα τα οποία είχαν αρκετές κόντρες στο παιχνίδι και δεν ήταν λίγες οι φορές που η τσιρίδα της τρυπούσε μέχρι και τα αυτιά των πολιτών στην Ελλάδα.

Πλέον , συμμετέχει στο Survivor All Star με τον σύντροφο της Σπύρο Μαρτίκα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας γνωρίστηκαν μέσω του Survivor και από τις πρώτες στιγμές που αντάμωσαν φαινόταν πώς υπήρχε χημεία μεταξύ τους. Οι δυο τους φάνηκε πως δημιούργησαν μια πολύ όμορφη σχέση μέσα στο παιχνίδι αλλά υπήρξε κάποια στιγμή όπου οι δυο τους τα “έσπασαν” διότι φέρεται να δέχτηκε ένα χτύπημα.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην Αθήνα και αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους και να δοκιμάσουν να είναι μαζί!

Η μετακόμιση στην Αθήνα

Αφού πέρασε ο καιρός, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να είναι με τον καλό της. Οι δυο τους μένουν πλέον μαζί και είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.

Στον λογαριασμό της στο Instagram – όπου μετρά 166Κ followers – δείχνει τις στιγμές τους στον Πειραιά!

Τσέκαρε και αυτά: