Βρισηίδα Ανδριώτου

Ένα λαμπερό κορίτσι με δυνατή φωνή έκανε ξανά την εμφάνιση της στον Άγιο Δομίνικο και δεν είναι άλλη από τη Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο ριάλιτι επιβίωσης που προβάλλεται μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ.

Το νεαρό μοντέλο φόρεσε τα καλά της, ανέβηκε στο σκάφος και έχοντας στο πλευρό της τον Σπύρο Μαρτίκα ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι στα νερά του νησιού όπου και θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η 26χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη που σπούδασε βρεφονηπιοκόμος, αποφάσισε από νεαρή ηλικία πώς θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και μας συστήθηκε καλύτερα μέσω το ριάλιτι μόδας “My Style Rocks” όπου έγινε πολύ καλή φίλη με την Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου είχαν έρθει πολύ κοντά μας και οι δυο τους κατάγονται από την ίδια πόλη και οι κοινές αναρτήσεις στα social media έδιναν και έπαιρναν. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Τούνη στο Instgaram τα δυο κορίτσια σταμάτησαν να κάνουν παρέα καθώς το μοντέλο φέρεται να βγήκε με τον άνθρωπο τον οποίο κατηγορεί η “κολλητή” της πώς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με εκείνη σε ερωτικές πράξεις.

Οι δυο τους από τότε σταμάτησαν να κάνουν παρέα, υπήρξαν περίεργες αναρτήσεις και πλέον η κάθε μια τους κάνουν τη ζωή τους.

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγες μέρες προτού βρεθεί στο Survivor All Star αποκάλυψε πώς έχει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο την ταλαιπωρεί.

Το μοντέλο θέλησε μέσω Instagram να εξηγήσει στον κόσμο τι συμβαίνει με την υγεία της καθώς έδειξε το χέρι της με ορούς.

Σε μια εξέταση που έγινε, αποκαλύφθηκε πώς έχει ένα πρόβλημα στην καρδιά της το οποίο ονομάζεται και είδαν πώς έχει αρρυθμίες. Έτσι, έπρεπε να κάνει άλλη μια εξέταση για να δουν τι είναι αυτό και οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές.

Η ίδια θέλει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να είναι καλά η υγεία της.

Η σχέση με τον Σπύρο Μαρτίκα

Ο Σπύρος Μαρτίκας και το μοντέλο γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, όπου και αποφάσισαν να ξεκινήσουν να είναι μαζί! Ωστόσο, μια στιγμή όπου φέρεται ο φαρμακοποιός να έσπρωξε το κορίτσι του, ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι και να “σπάσουν” για ένα μικρό διάστημα.

Όταν επέστρεψαν στην Ελλάδα, αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στον έρωτα τους και από τότε είναι αχώριστοι και μένουν μαζί στον Πειραιά, αφού δεν ήθελαν την απόσταση να μπει ανάμεσα στη σχέση τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα ακόμη μεγάλο βήμα για τη σχέση του και επέλεξε να βρεθεί μαζί στον Άγιο Δομίνικο, για να αγωνιστούν στο Survivor All Star αλλά η παραγωγή επέλεξε να τους βάλει σε άλλες ομάδες.

Τσέκαρε και αυτά :