We need to talk about Kevin

Μία από τις ταινίες που πρέπει σίγουρα να δεις είναι το “We need to talk about Kevin”, στα ελληνικά “Πρέπει να μιλήσουμε για τον Κέβιν”, το οποίο σίγουρα θα σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με το πόσο πολύ μπορεί μία μάνα να επηρεάσει το παιδί της, αλλά και το αντίθετο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Είναι μια δραματική ταινία ψυχολογικού θρίλερ του 2011, σε σκηνοθεσία της Lynne Ramsay και σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Rory Stewart Kinnear, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2003 του Lionel Shriver. Η μεγάλη διαδικασία ανάπτυξης και χρηματοδότησης ξεκίνησε το 2005, ενώ τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2010.

Η Tilda Swinton πρωταγωνιστεί στο ρόλο της μητέρας του Kevin, η οποία παλεύει να συμβιβαστεί με τον ψυχοπαθή γιο της και τις φρικαλεότητες που έχει διαπράξει, χωρίς να έχει η ίδια κάποια βοήθεια ή συμπαράσταση. Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών του 2011 και κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 21 Οκτωβρίου 2011.

Η Swinton ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, Screen Actors Guild Award και BAFTA για καλύτερη ηθοποιό σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Έλαβε γενικά θετικές κριτικές από τους κριτικούς.

Το “We need to talk about Kevin” έχει θεωρηθεί πολύ “βαριά” ταινία για μερικούς ανθρώπους, ειδικά αν είσαι ευαίσθητος στο θέμα των παιδιών.

Δείτε το τρέιλερ:

Σίγουρα, σε κάνει να σκεφτείς πώς θα ήταν τα πράγματα αν ήταν αλλιώς, αλλά και ότι δεν μπορείς να γνωρίζεις τι μπορεί να ξημερώσει από την μία μέρα στην άλλη.

Τσέκαρε και αυτά:

Fame Story: Άγιος καυγάς Αλεξάνδρας Κατσαΐτη και παίκτριας

Τεχνητή νοημοσύνη: Έφτιαξε AI κοπέλα για να βρει τον έρωτα