Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Ένα μυστήριο έχουν ανακαλύψει τα βρετανικά ΜΜΕ σχετικά με τα δυο trailer που έχει δώσει στη δημοσιότητα το Netflix για να “προλογίσει” τα τρία τελευταία επεισόδια που θα δούμε στις 15 Δεκεμβρίου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τη Daily mail, η γνωστή πλατφόρμα έχει δημοσιεύσει δυο trailer για το νέο ντοκιμαντέρ και υπάρχει μια βασική διαφορά η οποία δείχνει πώς τα λόγια του πρίγκιπα Χάει ίσως και να έχουν παραποιηθεί από τον “δαίμονα” του μοντάζ.

Στο πρώτο trailer βλέπουμε τον πρίγκιπα Χάρι να λέει πως “έλεγαν ψέμματα για να προστατευτεί ο αδερφός τους” σαν να υπονοεί πως η βασιλική οικογένεια ήταν υπέρ του Γουίλιαμ.

Ωστόσο, σε ένα δεύτερο trailer το οποίο δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο πρίγκιπας φαίνεται να κατηγορεί τα βρετανικά μίντια για αυτά τα ψέμματα και να είναι πιο ξεκάθαρο αυτόπου εννοεί.

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ – Μάλλον έγινε κακό μοντάζ στο trailer που δημοσιεύτηκε στο YouTube και η πλατφόρμα θέλησε να παρουσιάσει τα ακριβή λόγια για να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα σχετικά με τις αναφορές που κάνει ο Χάρι!

Πάντως, ο βρετανικός τύπος συνεχίζει τον “πόλεμο’ κατά του ζευγαριού και δεν είναι λίγοι οι Βρετανοί που πιστεύουν πως με αυτό το ντοκιμαντέρ, υπέγραψαν το ζευγάρι την “καταδίκη” του!

Τσέκαρε και αυτά :

Χρυσές Σφαίρες 2023 : Οι υποψηφιότητες

Βρετανία χιόνια : Εικόνες από την κακοκαιρία (vid)