Ξενοδοχεία Μάνη

Ξενοδοχεία Μάνη : Η πέτρα είναι το κυρίαρχο στοιχείο που θα συναντήσει κανείς κάνοντας μια βόλτα σε μια από τις πιο αγαπημένες περιοχές της Ελλάδας και υπάρχει ένα μέρος στο οποίο θα απολαύσει ένα μοναδικό συνδυασμό… Την “ένωση” της γης με τη θάλασσα…

Η Μάνη είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα μέρη που έχουμε στην Ελλάδα καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Έχει τοπία τα οποία επισκέπτονται πολλοί τουρίστες από το εξωτερικό ενώ και οι Έλληνες επιλέγουν να την επισκεφτούν συχνά για ολιγοήμερες διακοπές, αφού μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία που υπάρχει σε αυτόν τον συγκλονιστικό τόπο.

Για να μπορέσει κανείς, όμως, να χαρεί τις διακοπές του στη Μάνη, θα πρέπει να βρει ένα ιδιαίτερο μέρος για να μείνει! Και επειδή ξέρεις πως φροντίζουμε πάντα για εσένα, σου βρήκαμε το ξενοδοχείο που θα σε φιλοξενήσει για να μπορέσεις να νιώσεις με τον καλύτερο τρόπο αυτήν την υπέροχη ενέργεια που διαθέτει το μέρος!

Εκεί που η θάλασσα συνάντησε την πέτρα, δημιουργήθηκε ένα ξενοδοχείο, το Marmari Paradise Resort Hotel το οποίο θεωρείται ένας “κρυμμένος παράδεισος'” στη Λακωνική Μάνη που περιμένει να το ανακαλύψεις.

Η παραλία που απλώνεται κάτω από το ξενοδοχείο με τη χρυσή άμμο είναι ιδανική για όσους αγαπούν το κολύμπι και τις ατμοσφαιρικές βόλτες όταν σουρουπώνει ενώ αν είσαι από αυτούς που αγαπούν την παράδοση, τότε θα τη βρεις σε αυτό το ξενοδοχείο.

Στο ξενοδοχείο θα βρεις δωμάτια τα οποία έχουν παραδοσιακό ύφος και είναι φτιαγμένα από την ξακουστή μανιάτικη πέτρα. Υπάρχουν δωμάτια που “βλέπουν” τη θάλασσα να ξεδιπλώνεται μπροστά τους και είναι ότι πρέπει για εσένα που θέλεις να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις, όποτε εσύ το έχεις πραγματικά ανάγκη.

Στο εστιατόριο του πέτρινου ξενοδοχείο θα ανακαλύψεις παραδοσιακές Μανιάτικες συνταγές και το προσωπικό θα σου προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση!

Αυτό που σίγουρα θα σου “κλέψει” την καρδιά είναι ο συνδυασμός της πέτρας με τη θάλασσα, και αυτό που θα προτείναμε σε κάποιον είναι να κάνει πρόταση γάμου στο συγκεκριμένο μέρος ή να το επιλέξει για να κάνει τον γάμο του ή τη βάφτιση του παιδιού του. Είναι τόσο όμορφα και ειδυλλιακά που θα σου προσφέρει αναμνήσεις τις οποίες θα κρατήσεις για πάντα στην καρδιά σου.

Το ξενοδοχείο δημιουργήθηκε σε ένα υπέροχο σημείο το οποίο πρέπει να δεις από κοντά για να αναγνωρίσεις την ομορφιά του…. Και σε περιμένει!

Τσέκαρε και αυτά: