Ξενοδοχεία Μάνη

Ξενοδοχεία Μάνη: Η περιοχή της Λακωνικής Μάνης είναι ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Πελοποννήσου και όχι μόνο και αυτό γιατί ο επισκέπτης νιώθει ότι μεταφέρεται σε μία άλλη εποχή γεμάτο κάστρα και πολεμίστρες.

Σε αυτό το μαγικό τοπίο στη Μάνη βρήκαμε το Pandora Hotel το οποίο βρίσκεται περί τα 4 χιλιόμετρα έξω από την Αρεόπολη με κατεύθυνση προς Γύθειο, στην περιοχή Χαριά (υπάρχει σχετική πινακίδα που είσαι όμως που φαίνεται).

 

Το Pandora Hotel σε μεταφέρει από την πρώτη στιγμή σε ένα μαγικό χώρο, με πανέμορφα δωμάτια και μία άψογη διακόσμηση, ένα δηλαδή blend μοντέρου με παραδοσιακά στοιχεία που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή.

Αυτό που μας προκάλεσε εντύπωση είναι πως οι κουζίνες των δωματίων είναι super cute με ηλεκτρικές συσκευές από πασίγνωστο κι ακριβό brand της αγοράς, ενώ είναι όλα φουλ εξοπλισμένα. Επίσης, αυτό που θα λατρέψετε είναι τα στρώματα και τα μαξιλάρια των δωματίων που πραγματικά δεν έχουμε ούτε σπίτι μας τέτοια.

 

Τα δωμάτια διαθέτουν υπέροχες μεγάλες βεράντες που βλέπεις τα πάντα, χωρίς τίποτα να σου κόβει τη θέα! Είτε τον πανέμορφο κόλπο είτε το άγριο βουνό που μπορεί να μην έχει σχεδόν ίχνος βλάστησης, αλλά είναι τόσο επιβλητικό.

Από τα ξενοδοχεία Μάνη είναι από εκείνα που μας έκανε εντύπωση τρομερή, αφού σου προσφέρουν μία αρχοντιά, μία καθαριότητα και μία φιλόξενη αίσθηση, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως μία παρέα ή μία οικογένεια θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη.  Οι τιμές του Pandora Hotel είναι κάτι παραπάνω από καλές και σου δίνουν τη δυνατότητα να περάσετε υπέροχα σαν να έχετε πολύ ακριβά γούστα.

Το πρωινό του ξενοδοχείου επίσης αξιαγάπητο με παραδοσιακά προϊοντα και αγαθά της εποχής, χωρίς υπερβολές και αχρείαστες φιγούρες. Για όσους είστε από εκείνους που έχουν άγχος για το πάρκινγκ υπάρχει και είναι ιδιαίτερα άνετο.

by Πραξιτέλης Σαραντόπουλος

Τσέκαρε κι αυτό: