Ξενοδοχείο

Μια αεροσυνοδός ανάρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok κάποιες συμβουλές που αφορούν στη διαμονή μας σε ξενοδοχείο καθώς πολλά μπορούν να συμβούν! Και ένα από τα hacks της είναι πολύ χρήσιμο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πολλές φορές πηγαίνουμε διακοπές σε διάφορα μέρη στον κόσμο και επιλέγουμε να μείνουμε σε ξενοδοχεία καθώς είναι η πιο safe επιλογή και θέλουμε να έχουμε κάποιες ανέσεις! Ωστόσο, υπάρχουν φορές που ανησυχούμε για τα πράγματα που έχουμε στο δωμάτιο μας και αφού έχουν δει πως το house cleaning έχει ολοκληρώσει τις δουλειές του στο χώρο που μένουμε, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα κόλπο για να δούμε αν θα μπει κάποιος άλλος!

Η Ντέμη είναι αεροσυνοδός και μέσω του TikTok δίνει χρήσιμες συμβουλές για τα ταξίδια και τη διαμονή μας σε ξενοδοχείο!

Σε μια από αυτές αναφέρει πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την καρτέλα “μην ενοχλείτε” για να δούμε αν κάποιος έχει μπει στο δωμάτιο μας! Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τοποθετήσουμε την καρτέλα ανάμεσα στην πόρτα και να κλείσουμε καλά την πόρτα μας!

@demibonita ✨ 5 hotel hacks from a Flight Attendant ✨ any other tips? ✈️ #stewardess #hotelhack #flightattendantlife #cabincrewlife #klm #hotelhacks #layoverlife #cabinattendant #hotellife #hotellifehack #fyp ♬ I Cry

Παράλληλα, μπορείς να κάνεις και άλλα πράγματα όπως σου προτείνει για να έχεις την ηρεμία σου!

Τσέκαρε και αυτά: