ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ – YFSF

Ο Νικόλας Ραπτάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει κλασική κιθάρα, θεωρία και σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο και είναι διπλωματούχος θεωρίας και τραγουδιού του LCM – University of West London. Από τα 15 του μόλις χρόνια ξεκίνησε εμφανίσεις σε σκηνές της Αθήνας, συμμετέχοντας σε πολλά μουσικά σχήματα.

Τον Οκτώβριο του 2009, παίρνει το εισιτήριο για τα live shows του X-Factor Greece του ΑΝΤ1.  Τον Μάρτιο του 2011, μαζί με τον Θεόφιλο Πουσμπούρη, δημιουργούν τους Freaky Fortune και συστήνονται στο ευρύ κοινό.

Το 2014, το τραγούδι τους «Rise Up» με τον ράπερ RiskyKidd καταφέρνει να ξεχωρίσει και επιλέγεται για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 59ο Διαγωνισμό της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη της Δανίας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω υποχρεώσεων του Θεόφιλου, η συνεργασία των Freaky Fortune ολοκληρώνεται και ο Νικόλας ξεκινά τη σόλο πορεία του. Έτσι, το 2015 κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο «Όσο αγαπάω με μαθαίνω». Συνολικά, έχει κυκλοφορήσει 3 singles.

Το 2015,  ξεκίνησε και τις εμφανίσεις του στο Hotel Ερμού, στο πλάι της Άννας Βίσση, την οποία συντροφεύει σταθερά μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, στον ίδιο χώρο βρέθηκε και με την Ευρυδίκη, η οποία συμμετέχει, επίσης, στο YFSF.

Δικιά του είναι επίσης η σύλληψη και η δημιουργία του ACAPELLA Project για το Evolution of Greek Music στο You tube με πάνω από 2.000.000 προβολές

Sofia Foundation For Children Κύπρος : YFSF: Tο ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» ιδρύθηκε το 2008 από Κύπριους εθελοντές με στόχο να συμβάλει στη καταπολέμηση της φτώχειας και των συνεπειών της, κυρίως σε ότι αφορά την πιο ευαίσθητη από τις κοινωνικές ομάδες, τα παιδιά.