Yves Saint Laurent Libre: Το 2020, απελευθέρωσε την άγρια, ενστικτώδη σου πλευρά. Γιατί η ελευθερία δεν είναι πνευματική κατάσταση. Είναι ένας συναρπαστικός, απτός τρόπος να χρησιμοποιείς τη δύναμή σου. Να παίζεις με τους δικούς σου κανόνες. Να είσαι πιστή στον εαυτό σου. Χωρίς συμβιβασμούς. Χωρίς αντιφάσεις.

Και να μυρίζεις πάντα υπέροχα, αφήνοντας πίσω σου το φλογερό, σαγηνευτικό ίχνος του νέου LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ : ΕΝΑ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

Δεν μπορείς να αγγίξεις ένα σύμβολο. Μπορείς μόνο να το κάνεις ακόμα πιο εμβληματικό. Πιο έντονο από ποτέ, το άρωμα παίρνει την απόχρωση του πυρακτωμένου χρυσού. Την πορτοκαλί-καφέ απόχρωση της γούνας μιας λέαινας. Μια τολμηρή και αρρενωπή χρωματική υπόσταση που προσθέτει μια διαφορετική, προκλητική πινελιά στο ελκυστικό, θηλυκό μπουκάλι.

Σε αντίθεση με το βαθύ χρώμα του αρώματος, το χρυσό λογότυπο Cassandre (YSL) λάμπει σαν αστραφτερή φλόγα. Τολμηρά couture. Παιχνιδιάρικα ανατρεπτικό, στραμμένο στο πλάι και λυγισμένο στη μέση χάρη στην τολμηρή σχεδίαση της Suzanne Dalton για το LIBRE, το λογότυπο Cassandre, ένα από τα εμβληματικότερα λογότυπα στον χώρο της μόδας, είναι άμεσα αναγνωρίσιμο από οποιαδήποτε γωνία.

Επειδή είσαι ελεύθερη. Επειδή δεν υπάρχει πιο έντονη (intense) λέξη για να περιγράψει αυτό που είσαι σήμερα.

Το εμβληματικό μπουκάλι του LIBRE παραμένει ίδιο, αντικατοπτρίζοντας την ανδρόγυνη πτυχή του αρώματος. Με τις κομψές γεωμετρικές γραμμές ενός καλοραμμένου σμόκιν. Με την couture πολυτέλεια του υπερμεγέθους Cassandre που έχει στραφεί στο πλάι και λυγίσει ακολουθώντας την έντονη γωνία του μπουκαλιού, ενώ έχει καρφωθεί με χρυσά καρφιά πάνω στο γυαλί, δημιουργώντας ένα μπουκάλι-κόσμημα. Παραπέμποντας στην αισθησιακή συγχώνευση του μετάλλου, του γυαλιού και του αρώματος, ένα αψεγάδιαστο γυάλινο V τονίζει το ντεκολτέ του Y.

Προσθέτοντας μια sexy couture ασυμμετρία, το λοξότμητο μαύρο πώμα αναδεικνύει την κομψή, πλεκτή χρυσή αλυσίδα γύρω από τον λαιμό του μπουκαλιού. Επειδή η γυναίκα του YSL αισθάνεται ελεύθερη να φορά αλυσίδες. Εφόσον είναι χρυσές. Μπορείς να τις σπάσεις όποια στιγμή θέλεις.

Η ΤΑΙΝΙΑ: Η ΚΡΑΥΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Στην εντυπωσιακή διαφημιστική καμπάνια του LIBRE EAU DE PARFUM INTENSE, ο πρωτοποριακός, βραβευμένος σκηνοθέτης και φωτογράφος Nabil από το Λος Άντζελες συναντιέται ξανά με τη νέα, τολμηρή φωνή της pop. Τη γυναίκα που αποτελεί την πεμπτουσία του Libre: την Dua Lipa.

Η νέα συνεργασία του διδύμου για τον οίκο Yves Saint Laurent Beauty βασίζεται στην πρώτη, συναρπαστική καμπάνια του LIBRE. Μια ιστορία φωτιάς και απόδρασης που δείχνει την ατρόμητη ηρωίδα μας πάνω σε μια γέφυρα που κόβει την ανάσα να αφήνει ελεύθερο έναν αετό στο χρυσαφένιο φως της αυγής. Να χορεύει ξέφρενα. Να περπατά τολμηρά προς το μέρος μας, καθώς η λέξη L-I-B-R-E φωτίζει το τοπίο της ερήμου με γιγάντια πύρινα γράμματα… Ένα εντυπωσιακό κάλεσμα για δράση που παρακινεί όλες τις γυναίκες να «αγκαλιάσουν» την ελευθερία τους.

Στο νέο ψηφιακό βίντεο, η Dua Lipa βρίσκεται σε μια σκεπή με θέα στην πόλη, φορώντας ένα κομψό μαύρο σμόκιν. Κάτω από το ζεστό κεχριμπαρένιο και πορτοκαλί φως του ηλιοβασιλέματος, η χρυσαφένιο επιδερμίδα και τα ξανθά μαλλιά της λάμπουν όπως η φωτιά.

Ο Nabil Elderkin δηλώνει για τη Dua Lipa:

H Dua είναι μία δύναμη της φύσης και είναι ώρα να την ακούσουμε να βρυχάται. Η κραυγή της είναι ατρόμητη, ζωώδης, διαλύει ακόμα και το παραμικρό ίχνος περιορισμού. Δεν είναι κραυγή βοήθειας, αλλά βρυχηθμός κυριαρχίας μιας ατρόμητης λέαινας στην κορυφή του βουνού της που επιβεβαιώνει το ανάστημά της, καθώς διεκδικεί το έδαφος και τη δύναμή της.