Το έτος αυτό σε περίπτωση που έχετε σχέση θα σας δοκιμάσει σοβαρά και πολλές θα είναι εκείνες οι φορές που θα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις δοκιμασίες. Επίσης, θα νιώθετε συχνά απογοήτευση από όλα όσα ζείτε μέσα στη σχέση σας και δεν αποκλείεται τα πράγματα να λάβουν ακόμα πιο άσχημη τροπή.

Δεν θα είναι λίγοι εκείνοι του ζωδίου που θα νιώσετε έντονη πίεση για να δεσμευτείτε ακόμα κι αν δεν νιώθετε καθόλου σίγουροι για αυτό. Μετά τον Σεπτέμβριο τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά και η συμβίωση με το έτερον ήμιση θα κυλήσει πιο ομαλά.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου για το 2020 θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι με φοβικά σύνδρομα πάντα στη ζωή τους θα έρχονται άνθρωποι που δεν κάνουν για αυτούς. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να ξεβολευτείτε από την ανία του ίδιου σας του εαυτού, να ξεπεράσετε τα σύνδρομά σας και να αφήσετε το μυαλό σας ήρεμο να προχωρήσει σε δρόμους που μέχρι τώρα δεν είχατε περπατήσει. Μην φοβηθείτε γιατί θα το μετανιώσετε στη συνέχεια όταν θα πέσετε από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον.