Έντονη χρονιά θα είναι το 2020 και για τον αισθηματικό σας τομέα που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βαρεθείτε. Για τους δεσμευμένους έρχεται μία χρονιά χωρίς ανατρεπτικές δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού εσείς δείχνετε μία μοναδική κατανόηση στις ανάγκες του συντρόφου σας και αυτό γυρνάει πίσω σε εσάς στο δεκαπλάσιο.

Προφανώς θα υπάρξουν και στιγμές όπου τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο ειδυλλιακά, αλλα και τότε εσείς θα είστε εκείνοι που θα βάλετε τον εγωισμό σας στην άκρη και θα βρίσκονται οι σωστές λύσεις έστω και την τελευταία στιγμή. Κάποιοι από τους δεσμευμένους δεν αποκλείεται μετά το πρώτο εξάμηνο του έτους να αποφασίσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα παραπέρα.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου εάν δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη σκιά στους προσωπικούς σας χάρτες τότε δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει το 2020 χωρίς να έχετε βρει τον άνθρωπό σας. Αλλά μην περιμένετε αυτό το ταίρι να είναι σαν όλα τα άλλα. Θα είναι ξεχωριστό, με στυλ κοσμοπολίτικο, μακριά από όλα όσα ξέρετε. Δεν θα μας έκανε καθόλου εντύπωση εάν ο άνθρωπος αυτός δεν ήταν από την Ελλάδα από το εξωτερικό.

Μέχρι να έρθει όμως αυτό το ταίρι θα έχετε πολλές προτάσεις για ωραίες στιγμές, κάποιες απογοητεύσεις φυσικά όπως όλοι μας, αλλά τώρα ξέρετε την καλή κατάληξη που θα έχουν τα αισθηματικά σας.