Λέων 2021

Ζώδια 2020: Το 2020 θα είναι μία χρονιά που δεν θα αφήσει ήσυχο κανένα λιοντάρι μιας και οι μεγάλοι πλανήτες που θα βρίσκονται στον Αιγόκερω θα φέρουν φέρουν τεράστιες αλλαγές κυρίως στην καθημερινή σας ζωή και στον τρόπο που την αντιμετωπίζεται.

Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτή τη χρονιά θα είναι πάρα πολλές και θα αφορούν σχεδόν όλους τους τομείς της ζωής σας, από τη δουλειά, τον κοινωνικό σας περίγυρο, το σπίτι, τη συμπεριφορά σας, τις συνήθειές σας. Όλα κοινώς ολα.

Όλη αυτή τη χρονιά η αντοχή σας και η υπομονή θα δοκιμαστεί τόσες φορές που θα απορήσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό πως καταφέρνετε και αντέχετε ακόμα. Σε αυτό το διάστημα πρέπει να κάνετε το παν προκειμένου να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να αποκτήσετε ενσυναίσθηση αναφορικά με τις αδυναμίες και τα ελαττώματα που έχετε.

Ωστόσο, σε γενικές γραμμές το 2020 δεν θα είναι ένα κακό έτος για τους Λέοντες και στο τέλος θα καταλήξει μία ευνοϊκή χρονιά, αλλά πάντα με δυσκολίες και ανατροπές. Ωστόσο, όλη τη χρονιά θα ήταν καλό να αποφύγετε να λάβετε μεγάλες αποφάσεις πάνω σε επενδύσεις ή αγοραπωλησίες ακινήγτως.

Μετά την άνοιξη θα δείτε σταδιακά πως τα άστρα σας ευνοούν για να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί από τα προηγούμενα χρόνια. Στο ίδιο διάστημα και ειδικά από τα μέσα του καλοκαιριού θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν προοπτικές για μεγάλα πράγματα επαγγελματικά και το πιο θετικό θα είναι πως όλα θα κυλούν όπως ακριβώς τα έχετε προγραμματίσει.

Στα επαγγελματικά το πρώτο μισό της χρονιάς θα απαιτηθεί μεγάλη συγκέντρωση, αφού θα υπάρξουν τρομερές συγκρούσεις με συναδέλφους σας και κάποιες από αυτές θα έχουν οδυνηρές συνέπειες εάν δεν λειτουργήσετε με στρατηγική. Πολλές φορές θα έρθετε αντιμέτωποι με τρομερές δυσκολίες και τότε θα πρέπει να κάνετε οπωσδήποτε ένα βήμα πίσω προκειμένοι να δείτε ψύχραιμα

Επειδή μπορεί να πιεστείτε σε κάποιο βαθμό, αποφύγετε να έρθετε σε οποιαδήποτε  Η πίεση στα επαγγελματικά δεν θα λείψει αυτή χρονιά, φροντίστε να είστε ήρεμοι και θα τα καταφέρετε. Όταν αισθάνεστε πολύ άγχος, θυμηθείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναπνεύσετε κάνοντας ένα βήμα πίσω.

Θα δείτε πως όλο το κλίμα και ο έντονος ανταγωνισμός ίσως να έχει επιπτώσεις στην τσέπη σας και ίσως δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να περιορίσετε κάποια έσοδα σας. Προβλήματα θα υπάρξουν και με συνεργάτες σας και ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε έναν τρόπο να αποδεσμευτείτε από αυτή τη συνεργασία.

ΟΙ ΕΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ