Ζώδια 2024

Το 2024 σε λίγες ημέρες φτάνει και μέσα σε αυτό το έτος κάποια ζώδια 2024 θα έχουν την τύχη με το μέρος τους και θα βιώσουν ριζικές αλλαγές στη ζωή τους.

Το πρώτο από τα ζώδια 2024 θα είναι ο Ταύρος 2024, ο οποίος έχει μπροστά του μία σπουδαία χρονιά αφού οι αστρολογικές επιρροές είναι τόσο έντονες που θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια, τουλάχιστον μέχρι το 2044.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Οι πρώτες και ριζικές αλλαγές θα ξεκινήσουιν από την παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο.Ο πλανήτηγς αυτός για τους Ταύρους συμβολίζει την καριέρα, την εικόνα σας προς τον κόσμο, αλλά και την οικογένειά σας. Αυτός ο πλανήτης θα σας επηρεάσει σημαντικά έτσι ώστε να προχωρήσετε σε μία τεράστια μεταμόρφωση, αλλά και ριζικές αλλαγές. Θα συνειδητοποιήσει γρήγορα ο Ταύρος 2024 πως οτιδήποτε δεν τον εξυπηρετεί στους παραπάνω τομείς ήρθε η ώρα να το αλλάξει για πάντα και να αποκτήσει καταξίωση και τεράστια ισχύ.

Ένας άλλος τομέας που επίσης θα δεί ριζικές αλλαγές ένας Ταύρος είναι το κομμάτι των κοινωνικών σχέσεων, των φίλων σας. Με τον Κρόνο στους Ιχθείς πλέον δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα εποχή και μία νέα μακρόχρονη φιλία, ενώ για πολλούς θα είναι μία χρονιά όπου θα ξεκαθαρίσετε τα κομμάτια των φιλικών σχέσεων, που σημαίνει ότι θα μείνουν εκείνοι που πρέπει να μείνουν.

Μέσα από αυτή την αστρολογική παρουσία του Κρόνου δεν αποκλείεται να ηγηθείτε μιας ομάδας, ενός φορέα και θα έχετε επίσης την ευκαιρία για την προσωπική σας ανάπτυξη. Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως αυτή η χρονιά ευνοεί οτιδήποτε έχει να κάνει με την τεχνολογία, το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το γεγονός ότι ο Δίας θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου αυτό σας δίνει τεράστιες δυνατότητες επέκτασηςμ, ενώ θα σας δοθούν και πολλές ευκαιρίες για να το πετύχετε αυτό!

Πρόκειται για ένα τυχερό πεντάμηνο και το σίγουρο είναι πως ακόμα κι αν δεν δείτε άμεσα τα αποτελέσματα αυτής της τύχης και της προσπάθειας, θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας να ανθίζουν. Μέσα στην άνοιξη έρχεται και η μεγάλη Σύνοδος του Δία με τον Ουρανό και αυτό θα σας φέρει μεγάλη ευημερία και τρομερές ιδέες στα επαγγελματικά που θα σας εκτοξεύσουν.

Ο Δίας μετά τον Μάιο μεταφέρεται στους Διδύμους από εκεί φέρνει νέες οικονομικές ενισχύσεις. Αυτή η θέση κάνει τον Ταύρο ένα από τα ζώδια 2024 που θα έχουν σημαντική οικονομική και επαγγελματική εύνοια τη νέα χρονιά. Τα έσοδά σας θα είναι πολλά και θα έρχονται από διάφορες πηγές. Αυτό που σίγουρα πρέπει να θυμάστε είναι μία προσοχή κυρίως τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο γιατί τότε εκτός από έσοδα θα προκύψουνκαι κάποια έξοδα και θα πρέπει να είστε προσεχτικοί.

Τσέκαρε κι αυτά: