Σασμός

Ο Σασμός έρχεται τη νέα χρονιά με νέα καταιγιστικά επεισόδια και δεν πρόκειται να αφήσει τους τηλεθεατές να ηρεμήσουν ούτε για μία στιγμή.

Στα πρώτα επεισόδια της νέας χρονιάς, η σειρά Σασμός δίνει μόνο ένα μικρό δείγμα για το τί θα ακολουθήσει όλη την υπόλοιπη χρονιά μέχρι και τον Ιούνιο δηλαδή που θα γραφτεί το οριστικό τέλος της σειράς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα ο Φραγκιαδάκης αρχίζει να ξετυλίγει το νήμα της δολοφονίας του Λάζαρου και πλέον ο Μαθιός θα είναι ελεύθερος πλέον.

Αλλά την ώρα που ο Μαθιός βγαίνει από το κρατητήριο κάποιοι του έχουν στήσει καρτέρι θανάτου. Ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος περιμένουν τον Μαθιό και τον πυροβολούν έξω από το αστυνομικό κατάστημα.

Αλλά η σφαίρα δεν βρίσκει τον Μαθιο, αλλά την Ντίνα η οποία θα μπει μπροστά του εκείνη τη στιγμή. Η απόπειρα δολοφονίας όμως κατά του Μαθιού ταράζει συθέμελα την Βασιλική η οποία παίρνει μία απόφαση που θα τα αλλάξει όλα.

Αποφασίζει να πάει στον Φραγκιαδάκη και να του πει τα πάντα για τη δολοφονία του Λάζαρου. Όλη την αλήθεια, αλλά κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως θα αντιδράσει ο Αντώνης μπροστά στην αλήθεια.

Οι εξελίξεις όμως στη σειρά Σασμός δεν τελειώνουν εδώ, αφού ο Αστέρης από την άλλη παλεύει να βρει την Αργυρώ και να μάθει που κρύβει το παιδί τους. Η Μαρίνα όμως που δεν αντέχει το δράμα του Αστέρη της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια.

Πως η Αργυρώ μαζί με το παιδί βρίσκεται στο σπίτι μιας ξαδέλφης της από την Αθήνα. Και τότε ο Αστέρης δεν ξέρει τι να κάνει, αλλά ακούει την Καλλιόπη που τον παροτρύνει να πάει στην Αθήνα για να βρει την Αργυρώ και τον γιο του.

Τσέκαρε κι αυτά: