Ζώδια
Ζώδια: Κανένα από τα 12 ζώδια δεν θα έχει παράπονο το επόμενο διήμερο για όλα όσα θα συμβούν στον αισθηματικό τομέα μιας και όλο και κάποια τζούρα έρωτα θα λάβουμε.

ΚΡΙΟΣ

Το μυαλό σας δεν είναι τόσο στον αισθηματικό τομέα, αφού ο νους σας είναι μόνο στα επαγγελματικά, ενώ ακόμα και μία πιθανή κοινωνική έξοδο το Σαββατοκύριακο ίσως να σας οδηγήσει να μιλάτε πάλι για δουλειά. Εκεί όμως ακριβώς μπορεί να υπάρξει το ενδεχόμενο να σας φλερτάρουν ασύστολα και εσείς να εντυπωσιαστείτε για το πόσο όμορφοι τελικά είστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονα αισθησιακό Σαββατοκύριακο σας περιμένει με την κοινωνικότητά σας να είναι στα ύψη, τη γοητεία σας στο θεο (μεγάλη η χάρη του) και τις μετοχές σας να εκτοξεύονται. Θα έρθουν προξενιά, θα έρθουν θαυμαστές από μόνοι τους, ήδη υπάρχοντες θαυμαστές θα ξαναχτυπήσουν την πόρτα και πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να συζήτησετε από το σύμπαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθήματά σου πρέπει να ισορροπήσουν με την πιο πρακτική πλευρά της ζωής σου. Πρέπει να βρεις τον τρόπο και να διασκεδάσεις παρέα με φίλους και να φλερτάρεις εάν προκύψει κάτι, αλλά συγχρόνως μην το παρακάνεις γιατί τα οικονομικά σου είναι οριακά αυτή την περίοδο. Για όσους έχουν κάνει ήδη μια γνωριμία να προσέχουν γιατί το τυπάκι είναι ασβός. Κάτι βρωμάει.