ΖΥΓΟΣ

Θέματα σπιτιού και οικογένειας που με έναν περίεργο τρόπο συνδέονται και με την ερωτική σας ζωή έρχονται στο προσκήνιο και σας τραβούν όλο το ενδιαφέρον, χωρίς να σας αφήνουν ούτε ίχνος ενέργειας για κάτι άλλο. Προσπαθήστε να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε από τη ζωή σας, χωρίς να αφήνετε πίσω σας περιθώρια κάποιοι να σας αμφισβητούν. Μην προχωρήσετε ομως σε εξομολογήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές γνωριμίες θα έχουν οι αδέσμευτοι αυτή την περίοδο και θα έχουν τη δυνατότητα σχεδόν να περάσουν από casting τους υποψήφιους εραστές που θα χτυπήσουν την πόρτα. Οι φίλοι σας δεν θα σας δώσουν σωστές συμβουλές σε αυτό το κομμάτι οπότε μην τους ακούσετε. Οι δεσμευμένοι ακόμα τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα για την πορεία της σχέσης τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανασφάλεια και το πείσμα δεν είναι καλός οδηγός για τα αισθηματικά σας αυτό το διάστημα, αφού δεν θα σας αφήσουν να δείτε καθαρά ούτε ένα πιθανό ταίρι που μπορεί να έρθει ούτε και να το αξιολογήσετε σωστά. Η τάση να πέφτετε συνέχεια σε ανθρώπους που δεν αξίζουν κάτι λέει και για τη δική σας ψυχοσύνθεση. Προσοχή στις απιστίες οι δεσμευμένοι γιατί θα σας πιάσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο ξεκινάει για εσάς στον ερωτικό τομέα και πρέπει να προσέχετε μόνο την Κυριακή που ίσως κάποια γεγονότα σας παραπλανήσουν χωρίς να μπορείτε να το δείτε ξεκάθαρα. Για αυτό προσοχή σε νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας γιατί εάν παρασυρθείτε και δεν προσέξετε σύντομα θα την πατήσετε. Σε καμία περίπτωση μακριά από ενθουσιασμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία περίεργη αμηχανία νιώθετε αυτό το Σαββατοκύριακο νιώθετε στα αισθηματικά σας οι αδέσμευτοι. Νιώθετε σαν να λείπατε πολύ καιρό από το παιχνίδι και έχετε μία γλυκιά φοβία για αυτό που θα συναντήσετε. Κανείς δεν θα μάθει εάν δεν μπείτε ξανά στο παιχνίδι. Αποφύγετε επίσης να γίνεται τοσο επικριτικοί με τα υποψήφια πλάσματα που θα σας πλησιάσουν. Δεν είμαστε όλοι τέλειοι.

ΙΧΘΥΣ

Το Σαββατοκύριακο δεν θα εμπλακούν πολύ τα αισθηματικά ή εάν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει με έναν περίεργο τρόπο στον οποίο θα βρεθούν και φίλοι σας μέσα σε αυτό. Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και να μην βλέπετε ανθρώπους φίλους ως πιθανούς εραστές γιατί αυτό θα προκαλέσει αλυσιδωτές και άσχημες καταστάσεις. Επίσης αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις εσείς οι δεσμευμένοι.