Ζώδια Αύγουστος

Ζώδια Αύγουστος: Κάποιοι από εσάς θα καταλάβετε γρήγορα πως ο μήνας που ξεκινάει από τη Δευτέρα δεν είναι ένας τυχαίος μήνας, αλλά ένας μήνας ορόσημο.

 

Μέσα σε αυτό το δύσκολο μήνα, αλλά τόσο σημαντικό για σχεδόν όλα τα ζώδια, κάποια ζώδια θα είναι λίγο πιο τυχερά και θα καταφέρουν να φέρουν τούμπα τη ζωή τους, να δουν την αλήθεια τους, αλλά και να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

Το πρώτο από αυτά τα ζώδια Αύγουστος είναι ο Ταύρος Αύγουστος, ο οποίος ειδικά με την Πανσέληνο θα βρεθεί μπροστά σε οβιδιακές αλλαγές στη ζωή του. Στόχοι και όνειρα θα δείτε πως έρχονται ολοένα και πιο κοντά στη ζωή σας, αλλά ίσως βέβαια να μάθετε με τον δύσκολο τρόπο πως μπορείτε μόνο στις δυνάμεις σας να στηρίζεστε.

Ο ενθουσιασμός δεν θα λείψει για εσάς αυτές τις ημέρες, αφου θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, ενώ συγχρόνως θα διασκεδάζετε μοναδικά. Θα έρθουν πρόσωπα και συγκυρίες στη ζωή σας που δεν θα το περιμένατε ποτέ και απλά θα πρέπει να αφεθείτε στη νέα ζωή που σας ανοίγουν.

Το δεύτερο ζώδιο είναι ο Παρθένος Αύγουστος και εσείς θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως σας αξίζει πια τόσο η σωματική όσο και η ψυχική ξεκούραση και η ηρεμία. Θα καταφέρετε να βγάλετε τον καλύτερο εαυτό σας αυτό το διάστημα και να νιώσετε μία όμορφη αρμονία. Μέσα σε αυτό το κλίμα θα λάβετε σοβαρές αποφάσεις και μέσα από αυτές θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει. Η στιγμή για να λάμψετε πια έχει έρθει και να μην κρύβεστε σε κανέναν. Όλοι θα δουν και θα εκτιμήσουν αυτό το υπέροχο πλάσμα που είστε.

Το τρίτο από τα ζώδια Αύγουστος είναι ο Αιγόκερως ο οποίος θα έχει τη χαρά να νιώσει την υποστήριξη των ανθρώπων που έχετε γύρω σας, αλλά με την προϋπόθεση πως θα αφήσετε πίσω σας τον εγωισμό και την περηφάνεια σας. Οι εξελίξεις θα είναι γρήγορες τον Αύγουστο και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πίσω στο παρελθόν και να διορθώσετε τα λάθη σας. Φυσικά εάν θέλετε να ταξιδέψετε και να περάσετε όμορφα θα έχετε την ευκαιρία για μεγάλες συναρπαστικές στιγμές. Όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος είναι με το μέρος σας να ξέρετε.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μπεν Άφλεκ : Επιστρέφει ως Batman