Ζώδια ερωτικά

Ζώδια ερωτικά: Το επόμενο διάστημα μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου ο έρωτας φαίνεται πως για ορισμένους παίρνει τα ηνία και θα τους κυριεύσει.

Αυτή τη φορά μέσα από το κανάλι Your Energy Focus και μέσα από την ενέργεια από τις κάρτες Ταρώ, μαθαίνουμε πως θα πορευτούν τα ερωτικά και για τα δώδεκα ζώδια.

Ξεκινώντας από τον Κριό τα πράγματα δεν είναι ούτε κρύα ούτε ζεστά, αλλά θα μπορούσε κάποιος να τα χαρακτηρίσει λίγο αδιάφορα. Ο Ταύρος αντίθετα θα έχει την ευκαιρία να πάρει αυτό που θέλει και δεν αποκλείεται να πείτε το ναι σε εκείνον που θα τον διεκδικήσει σθεναρά.

Ο Δίδυμος σύμφωνα με τα ζώδια ερωτικά δεν αποκλείεται να δεχθούν μία πρόταση, την οποία όμως πρέπει να προσέξουν γιατί δεν αποκλείεται να είναι και παγίδα. Ο Καρκίνος αυτό το διάστημα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία ερωτική δυσλειτουργία.

Ο Λέων μετά από καιρό με δύσκολες ερωτικές καταστάσεις και άγριες κόντρες, τα πνεύματα ηρεμούν και πλέον θα μπορέσουν να ησυχάσουν. Ο Παρθένος επιτέλους όντας πιο ήρεμος τότε θα ρίξει τις άμυνες και τις αντιστάσεις του σε αυτό που έρχεται.

Ο Ζυγός από την πλευρά του αναμένεται να κάνει την επανάστασή του και να βγει έξω από τα στενά πλαίσια που βάζει ο ίδιος τον εαυτό του. Ο Σκορπιός πάλι επηρεασμένος από τα τελευταία γεγονότα στη ζωή του, χρειάζεται λίγο χρόνο για να ηρεμήσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στα ζώδια ερωτικά, ο Τοξότης θα βρεθεί μπροστά σε μια νέα κατάσταση και θα υπάρξει παιχνίδι. Ο Αιγοκερως θα βρεθεί μπροστά σε ένα αναπάντεχο χώσιμο και είναι στο χέρι του για το πώς θα αντιδράσει. Ο Υδροχόος θα έχει όλες εκείνες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να εδραιώσει τη σχέση του, ενώ οι Ιχθείς αναμένεται να νιώθουν εξαντλημένοι από τις πολλές επιθυμίες τους.

Δείτε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια μέχρι 15 Φεβρουαρίου.

Τσέκαρε κι αυτό: