Ζώδια 2021

Ζώδια: Η Σελήνη από τον Αιγόκερω δημιουργεί την ανάγκη να επικεντρωθούμε στα επαγγελματικά μας δημιουργώντας όμως και μία ένταση μιας και οι περισσότεροι θα έχουν την ανάγκη επιβολής.

ΚΡΙΟΣ

Η πειθαρχία είναι εκείνη που θα πρέπει να επικεντρωθείς, εάν θες φυσικά να προχωρήσουν οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις προς την κατεύθυνση που θέλετε. Θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να μιλήσετε με πρόσωπα που ξέρετε ότι θα σας καταλάβουν αλλά και οι πιο τολμηροί να σας δουν κιόλας.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρά το κλίμα των ημερών, εσείς θα νιώσετε τη Δευτέρα ότι μπορεί να καταφέρετε τα πάντα στη ζωή σας και κυρίως στα επαγγελματικά σας σχέδια όπου τα πράγματα φαίνονται να κυλούν από το καλό στο καλύτερο. Μην φοβηθείτε τη δουλειά και αρκεστείτε να είστε πειθαρχημένοι σε ένα αυστηρό πρόγραμμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εντάσεις και παρεξηγήσεις δεν αποκλείεται να πρωτοστατήσουν στον επαγγελματικό χώρο, καθώς βλέπετε τις καταστάσεις που δημιουργούνται και αγχώνεστε με το παραμικρό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος εάν δεν σας αφορά και κυρίως μην ασχολείστε με ζητήματα που δεν σας αγγίζουν.