Ζώδια Απρίλιος

Ζώδια: Την παραμονή των Χριστουγέννων το αστρολογικό σύμπαν με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει όμορφες και ανατρεπτικές εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Παρεξηγήσεις αναμένονται στον κοινωνικό σας κύκλο και για αυτό ευθύνεται ο τρόπος συμπεριφοράς σας και ο έντονος αυθορμητισμός σας που σας κάνει λίγο προσβλητικούς. Πρέπει να προσέξετε αυτή τη στάση. Μην χαλάτε την εικόνα σας όταν δεν νιώθετε και τόσο αρεστοί. Δεν πρέπει να αφήνετε τις καταστάσεις στον αισθηματικό τομέα να χρονίζουν, όταν ξέρετε πως ένας άνθρωπος δεν κάνει για εσένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευκαιρίες οι επαγγελματικές κυρίως θα διαδέχονται η μία την άλλη και εσείς δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να είστε σε εγρήγορση για να τις καταλάβετε και να τις αρπάξετε. Σε αυτό όμως το κλίμα προσπαθήστε να μην εκνευριστείτε. Θα σου ζητηθεί μία χάρη από ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Περίεργες συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα άστρα σε καθοδηγούν να αλλάξετε επιτέλους τακτική και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Προσπαθήστε να βάλετε σε εγρήγορση τη λογική σας στις καταστάσεις που θα προκύψουν και όχι τόσο στις συναισθηματικές σας υπερβολές. Ξεσηκώματα θα υπάρξουν για τους αδέσμευτους του ζωδίου που θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και να λάβετε αποφάσεις.