ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα επαγγελματικά δεν πρόκειται να σας αφήσουν σε ησυχία ούτε και σήμερα και θα σας γεμίσουν με προβλήματα και εντάσεις. Μην το βάζετε κάτω και προσπαθήστε να αντισταθείτε σε όλα εκείνα που σας χαλάνε την ψυχή σας. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και για όσους από εσάς είστε σε σχέση και αναμένονται μεγάλοι καυγάδες με το ταίρι σας. Μεγάλη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ενέργεια σας είναι στα Τάρταρα και η κούρασή σας πραγματικά αδιανόητη. Προσπαθήστε μην το βάλετε τώρα κάτω και δώστε άλλη μία προσπάθεια. Στο τέλος θα τα καταφέρετε έστω κι αν έχει χρειαστεί να εξαντληθείτε ψυχικά και σωματικά. Άλλα φυσικά μετά απαιτείται ξεκούραση. Προσοχή στα αισθηματικά σας είτε έχετε δεσμό είτε ακόμα ψάχνετε το ιδανικό ταίρι σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Λάθος κινήσεις θα κάνετε και σε όλο αυτό ευθύνεται το γεγονός πως εσείς παρά είστε ευαίσθητοι και καθόλου καχύποπτοι για τις προθέσεις των ανθρώπων. Πρέπει να αναθεωρήσετε λίγο τη στάση σας με τους ανθρώπους. Μην δώσετε μεγάλη σημασία σε κουβέντες δικών σας ανθρώπων γιατί μοναδικό στόχο έχουν να σας ρίξουν τη διάθεση. Οι αδέσμευτοι κάντε ένα βήμα πίσω για να μάθετε τι ακριβώς θέλετε.