Νέα Υόρκη

Η επαναστατικότητα και η διάθεσή μας να ξεφύγουμε από οτιδήποτε μας περιορίζει μπορεί να προκαλέσει τριβές μεταξύ των ζωδίων αλλά αργότερα στην ημέρα το κλίμα θα αλλάξει σημαντικά.

ΚΡΙΟΣ
Πρέπει να απομακρυνθείτε ελαφρώς από τα οικογενειακά βάρη που μόνο στρες και μιρλα σας γεμίζουν. Μην αφήσετε κανέναν να χαλάσει την ωραία διάθεση σας γιατί να ξέρετε ότι στο τέλος εσείς θα κάθεστε στη γωνία σας κλαμμενοι. Πρέπει επίσης να μαζέψετε λίγο το χέρι σας με τα λεφτά γιατί στο τέλος σας βλέπω να τρώτε τσουκνίδες. Αισθηματικά βέβαια οι δεσμευμένοι έχουν του κόσμου τα παράπονα και οι αδέσμευτοι του κόσμου τα φλερτ. Άδικος κόσμος.
ΤΑΥΡΟΣ

Έντονος ο εκνευρισμός αυτή την Παρασκευή για εσάς, αφού νιώθετε τόσο αγχωμένος και απογοητευμένος που δεν μπορείτε με τίποτα να συγκρατήσετε τα νεύρα σας. Προσπαθήστε να κάνετε ήρεμες συζητήσεις και μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με τον κόσμο γιατί αυτά που θα πείτε δεν θα μαζεύονται με τίποτα. Αυτά τα νεύρα μπορεί να σας οδηγήσουν και σε απερίσκεπτες ενέργειες. Μία ουσιαστική συζήτηση με το ταίρι σας μπορεί να σας βγάλει οριστικά από τον κύκλο των κακών εξελίξεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες θετικές αλλαγές θα προκύψουν στη ζωή σας και αυτό θα σας οδηγήσει σε μία πιο αισιόδοξη διάθεση που πραγματικά το είχατε ανάγκη. Ωστόσο, κάποια γεγονότα οικονομικής φύσεως θα σας εκνευρίσουν και θα φέρουν άγχος. Μόνο εάν τρέξετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες θα λυθούν όλα άμεσα. Το ίδιο τρέξιμο απαιτείται και για να προχωρήσετε τα σχέδια της ζωής σας. Ερωτικά δεν βλέπω βρε καμάρια μου τίποτα στον ορίζοντα.