ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ρουτίνα για εσάς πια έχει καταντήσει βραχνάς αφού πλέον δεν νιώθετε ευχαριστημένοι με τίποτα και νιώθετε επίσης ότι βαλτώνετε. Τα σχέδια που έχετε στο κεφάλι σας θα μπορέσετε να τα υλοποιήσετε αλλά υπάρχει εκνευρισμός γιατί δεν ξέρετε τον τρόπο. Μπορείτε να πάρετε τη γνώμη τρίτων ανθρώπων με εμπειρία. Μόνο εάν αλλάξετε στάση θα βρεθεί ένα αξιόλογο πλάσμα στην αισθηματική σας ζωή είτε θα βιώνετε ωραίες στιγμές οι δεσμευμένοι.

ΛΕΩΝ

Ο οργανισμός σας είναι στα όρια του πια και εσείς δεν σταματάτε να ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας που πραγματικά είναι στα φουλ τους. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεκουραστείτε άμεσα γιατί σε λίγες ημέρες αυτή η κούραση θα βγει στην επιφάνεια και θα σας τινάξει στον αέρα. Η επικοινωνία στα αισθηματικά σας είναι στα φόρτε τους και αυτό θα σας βοηθήσει να λύσετε παλιά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα γίνουν από την πλευρά σας την Παρασκευή οι κατάλληλες συνθήκες έτσι ώστε να διορθώσετε όλα αυτά που σας ενοχλούν. Προσοχή όμως σε ποια άτομα άτομα θα εμπιστευτείτε τα σχέδιά σας γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης. Προτιμήστε τους δικούς σας ανθρώπους. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να βγουν προς τα έξω γιατί δεν αποκλείεται να προκύψει μία γνωριμία που κυριολεκτικά θα αλλάξει τη ζωή σας.