Σκάλα
Ζώδια: Το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με τον Δία στον Αιγόκερω ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας και μας δείχνει τις φιλοδοξίες μας που εκτοξεύονται και είναι έτοιμες προς υλοποίηση.
ΚΡΙΟΣ

Θα προκύψουν ευκαιρίες αλλά και απρόοπτα στη ζωή σας και μάλιστα κάποια θα είναι έκτακτα και θα σας φορτίσουν συναισθηματικά. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και δείτε πώς θα δημιουργηθούν συνθήκες τέτοιες που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Οικονομικά να προσέχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις κυρίως στα επαγγελματικά γιατί ίσως να είναι η αιτία μικρής απώλειας εισοδήματος. Κάποια γεγονότα θα σας αγχώσουν για λίγο, αλλά να ξέρετε είναι πρόσκαιρο. Διαχειριστείτε τα νεύρα σας και ζητήστε τη συμβουλή της οικογένειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκό είναι το διάστημα για εσάς και για τα σχέδιά σας που θα πάρουν σάρκα οστά αλλά μόνο εάν οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας. Πρέπει τώρα με την καραντίνα να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες σας. Οικονομικά θα πρέπει να μαζευτείτε λίγο ακόμα, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.