Ζώδια Ιούλιος

Ζώδια Ιούλιος: Από τα μέσα του Ιουνίου μέχρι τις 15 του άλλου μήνα θα βιώσουν άκρως ερωτικές στιγμές το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με όσα δείχνουν οι κάρτες Ταρώ.

Οι κάρτες Ταρώ μας δείχνουν πως θα κυλήσουν οι ερωτικές σας υποθέσεις για όλα τα ζώδια Ιούλιος πάντα με γνώμονα τις κάρτες.

Σύμφωνα με το γνωστό κανάλι στο Youtube το Your Energy Focus οι Κάρτες Ταρώ δείχνουν πως ο Κριός μέχρι τις 15 Ιουλίου βγαίνει το φως μέσα από τις σκιές, ενώ ο Ταύρος παρατηρεί με ανοιχτό βλέμμα όλες τις πολλές προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά του.

Από τα ζώδια Ιούλιος οι Δίδυμοι θα επιδοθούν σε ένα ασύστολο φλέρτινγκ, ενώ ο Καρκίνος θα αναγκαστεί να κάνει τα στραβά μάτια. Όσον αφορά στον Λέοντα θα δείτε πως το επόμενο διάστημα θα ανάψουν τα αίματα με κορυφαίες ερωτικές στιγμές.

Από τα ζώδια Ιούλιος ο Παρθένος φαίνεται πως παρά τις πολιορκίες που δέχεται εσείς δεν θα μπείτε στη διαδικασία για έντονες ερωτικές στιγμές μιας και επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά.

Ο Ζυγός το επόμενο διάστημα θα περιορίσει τους περισπασμούς, ενώ ο Σκορπιός θα δει τις νύχτες του ξανά να παίρνουν ζωή. Ο Τοξότης δείχνει συνέπεια και υπευθυνότητα, ενώ ο Αιγόκερως θα κληθεί να δείξει ψυχικό σθένος και ανωτερότητα μπροστά στις εξελίξεις.

Ο Υδροχόος θα είναι από τα ζώδια Ιούλιος που θα θελήσουν να δώσουν μία ευκαιρία ακόμα, ενώ οι Ιχθείς θα βρεθούν μπροστά σε μία προσωπική ολοκλήρωση.

Δείτε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις ζωδίων μέχρι τις 15 Ιουλίου

Τσέκαρε κι αυτό: