Ζώδια
Ζώδια: Η Σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη και τον Δία από τον Αιγόκερω μας δίνει ιδιαίτερη ενεργητικότητα και νιώθουμε πως ήρθε η ώρα να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις μας για την εξέλιξη της καριέρας μας.
ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν αλλαγές και ανατροπές, που θα σας εκνευρίσουν και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος, γεγονός που θα σας εκνευρίσουν. Περιορίστε τα νεύρα σας και μην τα εκδηλώσετε σε συναδέλφους γιατί θα χαλάσει ακόμα περισσότερο το κλίμα στη δουλειά. Προσοχή στο χειρισμό επικίνδυνων νοσημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις την ανάγκη να προχωρήσετε σε αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή και έχετε μεγάλη αισιοδοξία για τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε. Προχωρήστε έτσι σε αυτό το ρυθμό και απλά γράψτε σε χαρτί τις επόμενες κινήσεις σας για να μην χάνετε την μπάλα. Οικονομικά είστε στο σωστό δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη θα είναι ιδιαίτερα φορτισμένη για εσάς με πλήθος επαγγελματικών υποχρεώσεων και έντονο στρες. Για αυτό να προσέχετε μην βγάλετε τα νεύρα σας σε δικά σας πρόσωπα γιατί ίσως γίνει η αιτία να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Μην εμπλακείς και σε διενέξεις τρίτων γιατί θα βρείτε μπελά.