Ζώδια

Το φαινόμενο “one night stand” δεν είναι κάτι το οποίο αγαπούν όλοι οι άνθρωποι και υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία δεν αντέχουν ούτε να ξεστομίσουν αυτές τις τρεις, αγγλικές λεξούλες.

Το συγκεκριμένο “προφανώς” δεν είναι για όλους και δεν αρέσει σε όλους να βρίσκονται με ανθρώπους και να κάνουν τσαχπινιές για μια και μόνο φορά! Και πολύ καλά κάνουν αν αυτό.η συνθήκη δεν τους βολεύει!

 

Ποια ζώδια δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα one night stand

#1. Καρκίνος 

Δεν είναι από τα ζωδιάκια που ψήνονται πολύ για αυτή τη φάση! Θέλουν πιο ζουζουνιάρικα πράγματα και πιο γλυκά! Η συγκεκριμένη συνθήκη δεν τους ταιριάζει και ο μόνος Καρκίνος που παίζει να το κάνει, είναι αυτός που έχει ωροσκόπο Δίδυμο!

#2. Παρθένος 

Οι Παρθένοι θέλουν να ξέρουν καλά τον άλλον πριν μπουν στη διαδικασία να ξεκινήσουν τις ερωτικές περιπτύξεις και αποφεύγουν τα εφήμερα πράγματα διότι τους αρέσει να κάνουν σχέσεις. Οπότε αν σκέφτεσαι να το προτείνεις, να περιμένεις πώς ίσως δε θα δεχτεί, εκτός και να βρίσκεται σε περίεργη θέση και απλά θέλει να ξεσπάσει!

#3. Ιχθύς 

Μπορεί να το παίζουν “μάτσο” και ότι τα ισοπεδώνουν όλα αλλά αυτό που αποζητούν είναι η αγκαλιά και η διαρκής επιβεβαίωση. O Ιχθύς θέλει να ξέρει πολύ καλά το πρόσωπο με το οποίο έρχεται κοντά γιατί αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει! Επομένως είναι “όχι” και από εκείνον!

Μην ξεχνάς πώς παίζει ρόλο και ο ωροσκόπος στις κινήσεις που κάνουμε!

Tσέκαρε και αυτά :

Ζώδια : Ποιοι χρησιμοποιούν dating apps

Οργάνωση γραφείου : Τι πρέπει να υπάρχει πάνω του