Ζώδια

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ από τους ανθρώπους που θέλουν να συνδυάζουν σχέση και φίλους, καθώς δε θέλω να βάζω κανέναν πιο πάνω από τον άλλον! Αλλά υπάρχουν κάποια ζώδια των οπίων είναι η φύση τους τέτοια και δεν μπορούν να διανοηθούν πως η σχέση τους είναι σε δεύτερη μοίρα!

Οκ, δε λέω είναι πολύ όμορφο και γλυκό να βάζουμε τους συντρόφους μας υψηλά βάθρα αλλά μην ξεχνάμε πως οι φίλοι μας είναι αυτοί που δε θα ξυπνήσουν ένα πρωί και θα μας πουν «Μου τελείωσες»! Just saying!

 

Ποια είναι αυτά τα ζώδια που βάζουν πάνω από όλα τη σχέση τους;

#1. Ο Καρκίνος είναι ένα από τα άτομα που θα βάλουν πάνω από όλους και από όλα έναν έρωτα αφού για εκείνον ο σύντροφος του είναι το παν! Δε σηκώνει κουβέντα για τη σχέση του και δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο!

#2. Ο Ζυγός μπορεί να παρουσιάζει ένα ανεξάρτητο πρόσωπο αλλά μόλις τη δαγκώσει τη λαμαρίνα, αφήνει τους πάντες και τα πάντα για να ζήσει ρομαντικές στιγμές! Μετά από καιρό μπορεί να θυμηθεί πως έχει φίλους, αλλά δε θα δώσει και ιδιαίτερη σημασία!

#3. Ο Ιχθύς μπορεί να αφήσει τα πάντα για έναν έρωτα από την πρώτη στιγμή! Νομίζει πως μπορεί να τα έχει όλα σε μια ισορροπία αλλά δεν τα καταφέρνει και χάνεται στην αγκαλιά του ατόμου που έχει επιλέξει!