Ζώδια

Ζώδια: Η αισιοδοξία ανεβαίνει την Τετάρτη με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία και μας δίνει την αίσθηση πως θα τα καταφέρουμε, ενώ αναμένονται σημαντικές επαγγελματικές εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Πάμπολλες υποχρεώσεις φέρνει η Τετάρτη και εσείς πρέπει να έχετε τεράστια υπομονή και επιμονή για να τα καταφέρετε. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να μην πιέσουν τις καταστάσεις περισσότερο γιατί είναι στο όριο τα πράγματα και οι αδέσμευτοι να βγουν από το σπίτι επιτέλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τρομερά γρήγορες είναι όλες οι εξελίξεις στη ζωή σου και εσείς θα πρέπει να τρέχετε πλέον όση κι αν είναι η κούρασή σας. Τώρα ήρθε η ώρα της αλλαγής και εσείς να καταφέρετε επιτέλους να απογειωθείτε. Οι αδέσμευτοι καλό θα είναι να φλερτάρουν αδιάκοπα γιατί έχουν πέραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εάν δεν πέσεις στην παγίδα να εμπλακείς σε υποθέσεις τρίτων τότε η ημέρα θα κυλήσει ομαλά και μάλιστα θα έχετε την ευκαιρία να διεκπεραιώσετε δουλειές και οικογενειακές εκκρεμότητες.  Ερωτικά κάτι νέο ίσως να ξεκινήσει από σήμερα και θα έχει αίσιο τέλος, αν και θα έχει πολύ αργή εξέλιξη.