Ζώδια

Ζώδια: Η Σελήνη από τον Αιγόκερω θα δώσει σε όλους διεξόδους σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα απλά θα μας γεμίσει με περισσότερο άγχος και φόρτο εργασίας.

ΚΡΙΟΣ

Θα προκύψουν γεγονότα και ειδήσεις που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε το πρόγραμμά σας και αυτό θα σας αρέσει εάν όχι αμέσως, σίγουρα μελλοντικά γιατί έτσι θα αλλάξει και ο τρόπος ζωής σας. Σχέδια επαγγελματικά και οικονομικά θα δείτε να υλοποιούνται σταδιακά. Αισθηματικά απόλυτη σιωπή.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας αποκτούν ένα πιο χαρούμενο φωτεινό χρώμα και θα προκύψουν ξαφνικά ιδέες και ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν σε νέες πηγές εσόδων και αυτό θα σας δώσει την ασφάλεια που τόσο πολύ ζητούσατε. Εάν συμβεί κάτι αναπάντεχο προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία και ακούστε το ένστικτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ευκαιρίες που έρχονται σου δίνουν άλλη ώθηση στην ψυχολογία αλλά και εσείς πρέπει να σταματήσετε να απαισιοδοξείτε και να βλέπετε μόνο την αρνητική πλευρά των πραγμάτων. Έρχονται ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και θα πρέπει να προσέχετε ακόμα περισσότερο τα σημάδια των άστρων.