ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μαζικές είναι οι εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή, αφού νιώθετε την ανάγκη να πετάξετε από πάνω σας τους φόβους και τις ενοχές σας και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Μην ανέχεστε άλλο τις περίεργες συμπεριφορές γιατί θα το μετανιώσετε στο γρήγορο μέλλον. Η οικογένειά σας δεν σας συμπαραστέκεται σε τίποτα αλλά αυτό δεν είναι κάτι νέο για εσάς.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να αφήσετε την έπαρση στην άκρη εάν θέλετε να προχωρήσετε σωστά και με γνώμονα την πρόοδό σας. Αφουγκραστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και αφήστε αυτό το ψεύτικο lifestyle γιατί πραγματικά δεν σας βοηθάει. Ένα άτομο που είναι κοντά σας είναι έτοιμο να σας βοηθήσει στα πάντα σημαντικά, αλλά φροντίστε μην το διώξετε με τη συμπεριφορά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε ξεκινήσει έναν αγώνα από το καλοκαιρί για να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας και τώρα από την Τρίτη σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια προόδου. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικά πολύ καλές προτάσεις και έσοδα που θα σας αναστατώσουν αρχικά, αλλά στη συνέχεια θα σας αναζωογονήσουν.