ΖΥΓΟΣ

Μεγάλες στιγμές έρχονται για όλους εσάς που κοπιάσατε τον τελευταίο καιρό και η αρχή θα ξεκινήσει από Τρίτη. Θα δεχθείτε προτάσεις επαγγελματικές τις οποίες εάν προσέξετε και είστε συνετοί θα σας οδηγήσουν στην αποθέωση στο δεύτερο μισό του 2020. Προσέξτε μόνο στον αισθηματικό τομέα που όπως όλα δείχνουν λέτε ψέματα στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον τελευταίο καιρό παλεύετε να κάνετε πράγματα που θα σας ξεκολλήσουν από τη ρουτίνα της οικογενειακής και ερωτικής σας ζωής. Είστε οι μόνοι που ξέρετε τι ακριβώς θέλετε και μην διστάσετε να το κάνετε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά μπορείτε να το καταφέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Οικονομικά παραμένει το δύσκολο κλίμα και χρειάζεται αλλαγές από εσάς σε άλλα ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές αλλαγές ξεκινούν από την Τρίτη και θα το καταλάβετε και στη διάθεσή σας αφού θα ξυπνήσετε κάπως τρομαγμένοι έχοντας την αίσθηση ότι κάτι έρχεται. Αλλά μην φοβάστε αυτό που έρχεται μόνο καλό είναι εκτός εάν είστε από αυτούς που δεν φερθήκατε ηθικά και σωστά στο παρελθόν. Οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως να σας ταράξουν λίγο το βράδυ.