Ζωή Ασουμανάκη

Ζωή Ασουμανάκη: Το φετινό Survivor εκτός από τις διαγωνιστικές αλλαγές που έχει, φέρνει και διαρκώς νέες εκπλήξεις στους μαχητές και τους διασήμους που ήδη βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Μία από αυτές τις εκπλήξεις ακούει στο όνομα Ζωή Ασουμανάκη, ένα 22χρονο πανέμορφο κορίτσι που κατέχει δικαίως τον τίτλο της Miss International Greece 2023.

Το νεαρό κορίτσι έχει καταγωγή από το Ρέθυμνο στην Κρήτη, αλλά τους τελευταίους πέντε μήνες έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα, όπου πλέον ζει και εργάζεται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Η ομορφιά της ήταν το διαβατήριο της για να διεκδικήσει πολλούς τίτλους ομορφιάς, ξεκινώντας το 2021 όπου στέφθηκε Μις Κρήτη, ενώ ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της Miss Ελλάς.

Αυτή η επιτυχία της έδωσε το εισιτήριο για να διεκδικήσει τον τίτλο στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό Miss International 2023, που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και
ήταν ανάμεσα στις φιναλίστ.

Εκτός όμως από το modelling η Ζωή Ασουμανάκη, σπουδάζει και διαιτολογία, ένα επάγγελμα που πάντα της άρεσε και ξέρει να το υπηρετήσει.

Η ίδια σαν άνθρωπος θεωρεί πως οι σπουδές είναι ένα σημαντικό εφόδιο για τον καθένα και για αυτό το λόγο και εκείνη αποφάσισε να σπουδάσει και να μην αρκεστεί στο modelling. Μάλιστα, σαν όνειρό της είναι να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη διαιτολογία, δηλαδή το αντικείμενο των σπουδών της και να ανοίξει δικό της γραφείο.

Αλλά φυσικά όλα αυτά μετά το Survivor στο οποίο αποφάσισε να μπει για να δοκιμάσει την τύχη της και τις αντοχές της, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως δεν την τρομάζει καθόλου ο ανταγωνισμός μιας και έχει εκπαιδευτεί από τα καλλιστεία.

Τσέκαρε κι αυτά:

Ζώδια 2024: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Survivor: Αυτοί είναι οι πρώτοι 20 παίκτες του παιχνιδιού