Ζωή Ιωαννίδου

Η Ζωή Ιωαννίδου είναι ένα από τα κορίτσια που μπήκε στο σπίτι του GNTM αφού κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και οι κριτές είχαν ενθουσιαστεί με τα προτερήματα που έχει.

Ωστόσο, ήταν ένα πρόσωπο που δημιούργησε κατά τη διάρκεια της οντισιόν, “φωτιές” αφού μπήκαν στο πλατό οι μάνατζερς της και οι Γιώργος Καράβας, Τάσος Σοφρωνίου, Βίκυ Καγιά και Σοφία Χατζηπαντελή είχαν πολλά ερωτήματα. Όπως π.χ γιατί δεν έχει καταφέρει να κάνει πράγματα στο εξωτερικό το μοντέλο, αφού έχει όλα τα προσόντα.

Οι δυο γυναίκες που έχουν “αναλάβει” τη Ζωή Ιωαννίδου, είχαν πολλά να πουν κατά τη διάρκεια της οντισιόν, και η Σοφία Χατζηπαντελή έγινε λίγο έξαλλη! Ωστόσο, το μοντέλο κατάφερε να περάσει και μπήκε στο σπίτι!

Η Ζωή είναι ένα νέο κορίτσι, ηλικίας 26 ετών, και έχει καταγωγή από Κύπρο και Αλβανία! Είναι ένα από τα κορίτσια που εργάζεται στο χώρο του μόντελινγκ, για περισσότερα από 8 χρόνια και το επάγγελμα αυτό είναι που την εκφράζει!

Αλλά έχει και μια άλλη μεγάλη αγάπη και δεν είναι άλλη από τη μουσική!

Έχει σπουδάσει μουσική και όπως έχει δηλώσει είναι το πάθος της και την ηρεμεί! Έτσι, όταν βρίσκει χρόνο ασχολείται με τις νότες και είναι κάτι το οποίο της προσφέρει αυτό που χρειάζεται να νιώσει! Το αγαπημένο της όργανο είναι το πιάνο και της αρέσει να γράφει μελωδίες! Οπότε, μιλάμε για ένα πλάσμα δημιουργικό!

Τι άλλο πρέπει να ξέρεις για το μοντέλο που συμμετέχει στο GNTM 5 : 

  • Έχει κάνει δουλειές στο Λονδίνο ως μοντέλο
  • Κατάγεται και από την Κύπρο και από την Αλβανία
  • Θέλει να αφήσει τη δική της… νότα στο GNTM!
  • “Σκληρή δουλειά, μεγάλα όνειρα” αυτό είναι το μόντο του νεαρολυ μοντέλου!

Η Ζωή θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος του διαγωνισμού, αλλά δεν πρέπει να ξεχνά πως υπάρχουν πολλά κορίτσια τα οποία “διψούν” για τη νίκη!

Αναμένουμε!

Τσέκαρε και αυτά : 

Οικονομικά ταξίδια : Οι 3 προορισμοί που πρέπει να τσεκάρεις

12χρονη : Η υποκρισία της κοινωνίας