«Τα φιλαράκια» (2002)

Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κωνσταντίνου

Ο Ανδρέας και ο Νικήτας είναι δύο γείτονες αταίριαστοι, µε τελείως διαφορετικούς τρόπους ζωής, που έχουν ένα κοινό σηµείο: είναι ψάλτες στην ίδια εκκλησία, όπου µεταφέρουν τις µεταξύ τους φαγωµάρες! Υπάρχει, όµως, και κάτι άλλο κοινό µεταξύ τους: έχουν και οι δύο πρόβληµα µε τις γυναίκες τους.

 

«Λευκός Οίκος» (2003)

Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης

Σκηνοθεσία: Αντώνης Τέµπος

Τρεις άνθρωποι ενώνονται από τη µοίρα και σχηµατίζουν µια εκρηκτική οµάδα: γίνονται τιµωροί απατεώνων, µε έδρα τον… Λευκό Οίκο, ένα άσπρο νεοκλασικό σπίτι.

 

«Ελλάς το μεγαλείο σου» (2003)

Σενάριο: Λευτέρης Καπώνης

Σκηνοθεσία: Αντώνης Τέµπος

Τρεις ελληνικές οικογένειες από διαφορετικούς τόπους καταγωγής, που έχουν συγγενικούς δεσµούς, ζουν σε ένα τριώροφο κτίριο στο… χωνευτήρι της Αθήνας και πασχίζουν να διατηρήσουν τις ιδιαιτερότητες του τόπου τους. Λαϊκοί άνθρωποι, ο καθένας µε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του, µοιράζονται τους έρωτες, τις φαγωµάρες, τα απωθηµένα, τα κουτσοµπολιά και τις αγωνίες για τα παιδιά τους.. Όµως, όπως συµβαίνει στις οικογένειες, όλα αυτά που χωρίζουν τους ήρωες της σειράς είναι συνήθως και αυτά που τους ενώνουν…

«Καφέ της Χαράς» (2003)

Σενάριο: Χάρης Ρώµας, Άννα Χατζησοφιά

Σκηνοθεσία: Κώστας Λυχναράς , Τάκης Μιχαήλ
Το καφέ της Χαράς, αφού δίχασε τους κατοίκους του περίφηµου… Κολοκοτρωνιτσίου, αναδείχτηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, σημειώνοντας εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης. Τη φετινή σεζόν, επέστρεψε στις οθόνες μας και η επιτυχία του συνεχίζεται!

«Θα βρεις το δάσκαλό σου» (2005)
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Πηνελόπη Κροντηροπούλου
Ένα κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο γνωρίζεται επεισοδιακά με τον 28χρονο Θάνο. Με την αρχή της σχολικής χρονιάς, μια δυσάρεστη έκπληξη την περιμένει, όταν επιστρέφει στην 3η Λυκείου: ο Θάνος είναι ο πρωτοδιοριζόμενος καθηγητής φυσικής στο κολέγιο της. Η αρχική αψιμαχία μεταφέρεται και στην αίθουσα: ποιος θα υποτάξει ποιόν. Στη γωνία όμως, παραμονεύει ο έρωτας.