«Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» (2007)

Σενάριο : Χάρης Ρώμας, Άννα Χατζησοφιά

Σκηνοθεσία : Χρήστος Παληγιαννόπουλος

Λίγο πριν την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου… Ο Χάρης Ρώμας διευθύνει το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, ένα πρότυπο οικοτροφείο θηλέων που φιλοξενεί στους κοιτώνες του κορίτσια καλών οικογενειών απ’ όλη την Ελλάδα. Όταν στο Παρθεναγωγείο φτάνει η όμορφη, χειραφετημένη και προοδευτική καθηγήτρια, Ζωή, έρχονται τα πάνω κάτω. 

«Λόλα» (2008)

Σκηνοθεσία:    Κώστας Κωστόπουλος, Θανάσης Τσαουσόπουλος, Στάμος Τσάμης, Στέφανος Κοντομάρης

Διασκευή – Απόδοση Σεναρίου: Άννα Χατζησοφιά

Ο Λεωνίδας ήταν το απόλυτο ανδρικό πρότυπο. Δυναμικός και επιτυχημένος μάνατζερ σε ανδρικό περιοδικό και παράλληλα ένας αδίστακτος Δον Ζουάν, που άλλαζε τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα και άφηνε ραγισμένες καρδιές στο διάβα του… Μία από τις ραγισμένες καρδιές, που έμελλε να είναι η τελευταία, φρόντισε να τον «αλλάξει» μια και καλή! Πήγε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες και τελικά τα κατάφερε. Ο Λεωνίδας πήγε για ύπνο άντρας και ξύπνησε… γυναίκα με τα όλα του! Το ερώτημα τώρα είναι: θέλει η Λόλα να ξαναγίνει άντρας;

 

«Λίτσα.com» (2008)

Σενάριο:  Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Παναγιώτης  Μαντζιαφός

Σκηνοθεσία:  Όλγα Μαλέα

Η Λίτσα είναι μία μοντέρνα σταχτοπούτα. Ζει με την καταπιεστική οικογένειά της (μητέρα- πατέρα, αδελφό και γιαγιά) και εργάζεται στο κομμωτήριο της πανούργας και χειριστικής Τζένης. Παρόλο που αγαπάει την οικογένειά της και της αρέσει πολύ η δουλειά της, νιώθει να πνίγεται. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πιάνει τον σύντροφό της να την απατά. Και πάνω που αποφασίζει να μην εμπιστευτεί ξανά κανέναν άντρα, ο έρωτας της χτυπά την πόρτα στο πρόσωπο του Ηλία, ενός κακομαθημένου πλουσιόπαιδου που έχει σχέση με την αφεντικίνα της.