«Oνειροπαγίδα» 2010)

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση

Σκηνοθεσία: Όλγα Μαλέα

Σε ένα απομακρυσμένο νησί, κρυμμένη μέσα στα δέντρα, βρίσκεται η «Ονειροπαγίδα». Αυτός ο πέτρινος ξενώνας υποδέχεται την κακομαθημένη και ζάπλουτη  Κατερίνα όταν εκείνη ναυαγεί. Μαζί της ναυαγεί κι η ζωή που ήξερε μέχρι σήμερα. Η «Ονειροπαγίδα» το κάνει το θαύμα της και η Κατερίνα σιγά – σιγά ζει ένα απίστευτο, υπέροχο όνειρο…

 

«Οι Συμμαθητές» (2014)

Σενάριο :  Βίκυ Αλεξοπούλου

Σκηνοθεσία : Βασίλης Θωμόπουλος, Πάνος Κούτρας

To πάρτι της αποφοίτησης από το Λύκειο σηματοδοτεί το τέλος μίας εποχής για την παρέα του Παύλου, της Μαριλένας, του Αντρέα, του Γρηγόρη, της Βάλιας, της Κρίστης και του Λευτέρη. Εκείνη την τελευταία νύχτα, θα μπερδέψουν, χωρίς να το καταλάβουν, τις ζωές τους. Είκοσι χρόνια μετά, ένα τυχαίο γεγονός θα προκαλέσει ένα αλυσιδωτό, άτυπο reunion όπου όλη η  παρέα θα έρθει αντιμέτωπη με τα ευτράπελα εκείνης της νύχτας και της νεανικής τους ανεμελιάς.

 

«Ταμάμ» (2014)

Σενάριο : Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία :  Πιέρρος Ανδρακάκος

Ο 50χρονος Μετίν (τούρκος κουρέας που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Αθήνα με τα δυο του παιδιά) ερωτεύεται τη 45χρονη Μυρτώ  ( εναλλακτική ψυχοθεραπεύτρια που επίσης ζει και εργάζεται στην Αθήνα με τα δυο της παιδιά ). Έρωτας κεραυνοβόλος και για τους δυο. Το ζευγάρι αποφασίζει να ζήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια. Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα όταν τα δυο παιδιά ερωτεύονται. Αυτό αποσυντονίζει και τους ίδιους αλλά και όλη την οικογένεια.