Adidas

Η Adidas είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών ειδών στον κόσμο με χιλιάδες καταναλωτές να την προτιμούν. Αλλά φαίνεται πως θα αρχίσει να χάνει κόσμο μετά την νέα καμπάνια που γνωστοποίησε στο κοινό.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη New York Post η εταιρεία ρούχων και υποδημάτων παρουσίασε την συλλογή με μαγιό η οποία τιτλοφορείται ως “Pride 2023” και σε αυτή βλέπουμε έναν άνδρα μοντέλο να φορά ένα ολόσωμο μαγιό το οποίο φέρεται να είναι γυναίκειο.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, το μοντέλο ποζάρει με το μαγιό και ο φακός εστιάζει σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος του. Η εταιρεία δεν αποσαφηνίζει τον σεξουαλικό προσανατολισμό, ούτε το φύλο με το οποίο ταυτίζεται ο άνδρας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκληθούν αντιδράσεις.

Πολλές είναι οι γυναίκες οι οποίες αισθάνθηκαν προσβολή με τη συγκεκριμένη διαφήμιση της Adidas καθώς πιστεύουν πως πολλές εταιρείες προσπαθούν να ακυρώσουν το “βιολογικά γυναικείο φύλο” και προσπαθούν να κερδίσουν μόνο το κοινό το οποίο στηρίζει ανοιχτά όλα τις προτιμήσεις που έχουν οι άνθρωποι.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα σειρά έχει εμπνευστεί από ένα ερωτικό γράμμα το οποίο έγραψε ο σχεδιαστής Ριτς Μνίσι προς τον νεότερο εαυτό του, και θέλησε μέσω αυτής να ακουστεί μια “κραυγή συσπείρωσης” για να δυναμώσει η διεμφυλική κοινότητα της ΛΟΑΤΚΙ.

Tσέκαρε και αυτά: