Αεροπορικά ταξίδια

Τα αεροπορικά ταξίδια μπορούν να γίνουν πολύ ευχάριστα αν είμαστε ήρεμοι και δε φοβόμαστε κάθε φορά που ακούμε τις τουρμπίνες να ενεργοποιούνται! Ναι, το ξέρουμε πως είναι αγχωτικά αλλά υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις για να χαλαρώσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας τρόπος για να απολαύσεις το ταξίδι σου στο αεροπλάνο είναι να έχεις φορτώσει στο κινητό σου νωρίτερα, διάφορα βίντεο τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις! Τι γίνεται όμως όταν δε θέλεις να κρατάς διαρκώς το κινητό σου;

Προφανώς δεν μπορείς να κουβαλάς μαζί σου ένα ειδικό stand για να κρατάς το κινητό! Και για αυτό το λόγο έχουν δημιουργηθεί κάποια DIY hacks τα οποία θα σε βοηθήσουν!

Στον λογαριασμό @fatpuppyent στο TikTok βρήκαμε ένα πολύ έξυπνο hack το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε ένα από τα αεροπορικά σου ταξίδια!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις το κλασικό σακουλάκι που υπάρχει στη θέση σου (χρησιμοποιείται σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί να ανασάνει). Το διπλώνεις και το τοποθετείς μέσα στη θήκη με τις δυο πλευρές του να προεξέχουν!

Βάζεις το κινητό σου στη θήκη και το ένα σημείο το οποίο προεξέχει το προσαρμόζεις στο σημείο που κλείνει το τραπεζάκι σου!

@fatpuppyent Best travel hack for you next flight! #travel #hacks #travelhacks #flyinghacks ♬ Cumbia Buena – Grupo La Cumbia

Πολύ καλό!

Τσέκαρε και αυτά: