Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star, και επέστρεψε στην Ελλάδα την κατάλληλα στιγμή, έτσι ώστε να γιορτάσει με τον σύντροφο της Πύρρο Δήμα τις ημέρες του Πάσχα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η αθλήτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram μετά από την αποχώρηση της από τον Άγιο Δομίνικο και τη βλέπουμε να κοιτάζει τον σύντροφο της κρατώντας μια λαμπάδα, και γράφει χαρακτηριστικά:

“Το Φως της Ανάστασης να γεμίσει τις καρδιές όλων με αγάπη”. 

Η Αφροδίτη Σκαφίδα ήταν ένα από τα πρόσωπα που συμμετείχε στο Survivor All Star και πιάστηκε να τρώει κρυφά φαγητό. Κάτι το οποίο δεν ήταν μέσα στους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Ένα βίντεο, ωστόσο, έκανε τον γύρο του διαδικτύου το οποίο τη δείχνει να τρώει και να στέλνει φιλάκια σε μια κάμερα – πιθανότατα κινητού – και αμέσως έγινε χαμός.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν αυτός που ανακοίνωσε τους παίκτες που έμειναν πίσω πως η αθλήτρια έκανε μια πολύ σοβαρή παράβαση και αποβλήθηκε, παρόλο που είναι πολύ καλή του φίλη.

Έτσι, λοιπόν, η παίκτρια επέστρεψε στην Ελλάδα και όλοι περιμένουμε τη συνέντευξη της σε κάποια εκπομπή του ΣΚΑΙ γιατί σίγουρα έχει πολλά να πει!

Τσέκαρε και αυτά: