Κιμ Καρντάσιαν

H Κιμ Καρντάσιαν φροντίζει καθημερινά να είναι στην “πένα” καθώς την ακολουθούν οι παπαράτσι και πρέπει να κάνει αναρτήσεις στα social media για διάφορα προϊόντα τα οποία διαφημίζει! Και στο πλευρό της έχει τους καλύτερους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η γνωστή τηλεπερσόνα δημιούργησε ένα βίντεο μαζί με τον hair stylist Chris Appleton και τον makeup artist Mario Dedivanovic, για να δείξει στον κόσμο τη μεταμόρφωση” που κάνουν κάθε φορά που ετοιμάζεται να βγει ή για κάποιο project!

Για να κάνουν πιο αστείο το βίντεο, χρησιμοποιήσαν με τη μορφή του voice over όπου ακουγεται η Κιμ Καρντάσιαν να δινει συμβουλές styling στην αδερφή της Khloe!

@kimkardashian♬ original sound – kardashianjenclips

H επιχειρηματίας και mega influencer πάντα κυκλοφορεί καλοβαμμένη και καλοχτενισμένη και διαθέτει το καλύτερο glam squad στο Λος Άντζελες, αφού οι δυο άνδρες της είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους και θεωρούνται masters στο είδος τους!

Η Kim Kardashian σπάνια κυκλοφορεί ατημέλητη στους δρόμους γιατί δεν μπορεί να διανοηθεί πως θα τη τραβήξουν φωτογραφία και δε θα είναι έτσι όπως εκείνη θέλει! Έτσι, από νωρίς το πρωί κάνει τη γυμναστική της και έπειτα την ετοιμάζει η ομάδα της για να κάνει γυρίσματα και να βγει τις βόλτες της!

Τσέκαρε και αυτά: