Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι μια παίκτρια του Survivor All Star η οποία έχει καταφέρει να προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό και στην ομάδα της έχει χαρίσει αρκετές ήττες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ωστόσο, ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε το nassosblog, δείχνει την παίκτρια να απαθανατίζεται από κάμερα και να τρώει φαγητό ενώ δεν βρίσκεται κοντά στην ομάδα της. Το βίντεο φέρεται να αφορά στη συμμετοχή που έχε η παίκτρια στο Survivor All Star και “μαρτυρά” μια φερόμενη κίνηση η οποία σίγουρα έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση.

Στο βίντεο βλέπουμε την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει και να στέλνει φιλάκια στην κάμερα. Πρόκειται για ένα σκανδαλώδες στιγμιότυπο το οποίο φέρεται να προέρχεται από τον Άγιο Δομήνικο.

 

Σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα” όπου και έγινε αναπαραγωγή του βίντεο με την Αφροδίτη Σκαφίδα, φέρεται να υπάρχουν τρία βίντεο συνολικά τα οποία δείχνουν παίκτες να κάνουν ανάλογα πράγματα και πρόκειται για πρόσωπα τα οποία φωνάζουν στα συμβούλια και ζητούν τις αποβολές παικτών.

Το βίντεο που έχει αναρτηθεί έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι “καυτές” καθώς οι φήμες που κυκλοφορούν αρχίζουν και αποκτούν ντοκουμέντα!

Τσέκαρε και αυτά: