Ειρήνη Παπαβασιλείου

Η Ειρήνη Παπαβασιλείου είναι ένα από τα κορίτσια του “My Style Rocks” που έχει επιλέξει να απέχει από τις κόντρες και από όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι διότι την ενδιαφέρει να μάθει πράγματα και να παρουσιάσει το στιλ της.

Η παίκτρια που διαθέτει μια πιο “σκοτεινή” αισθητική εμφανίζεται διαρκώς στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας με πολύ ιδιαίτερα looks και στο TikTok έχει επιλέξει να κάνει διάφορα βίτεο μέσω των οποίων τρολάρει και σχολιάζει διάφορες καταστάσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ωστόσο, ένα βίντεο που βρήκαμε στο λογαριασμό της, φαίνεται πως είναι ένα μικρό “δικαστήριο” και έγραψε μια ατάκα η οποία σίγουρα θα προκαλέσει!

“Εγώ που αναρωτιέμαι τι κάνω στο παιχνίδι όταν βλέπω να συγκρούονται σύνδρομα αντί για επιχειρηματολογίες”, έγραψε στο βίντεο της η Ειρήνη Παπαβασιλείου.

 

@irenepapabasileiou Mentally dead. #mystylerocksgr #mystylerocksgreece #mystylerocks #mystylerocks2023 ♬ πρωτότυπος ήχος – irenepapavasileiou

H παίκτρια του My Style Rocks, με την ατάκα της κάνει μια ολύ ιδιαιτερη αναφορά καθώς όταν κάποιος μιλά για σύνδρομα είναι σαν να αναφέρετα σε ψυχολογικά κομμάτια τα οποία μπορεί να κρύβουν διαταραχές.

Δεν έχει μπει ποτέ στο τρυπάκι να λογομαχήσει με κάποια συμπαίκτρια της και δεν της αρέσει το γεγονός πως υπάρχουν τόσοι πολλοί τσακωμοί στο παιχνίδι καθώς δεν της ταιριάζουν στον χαρακτήρα της!

Τσέκαρε και αυτά: