Αγγελική Νικολούλη

Ατύχημα είχε η γνωστή δημοσιογράφος και ερευνήτρια, Αγγελική Νικολούλη, με αποτέλεσμα να “παγώσει” η προβολή της εκπομπής “Φως στο τούνελ”, την Παρασκευή 7/4.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με το aggelikinikolouli.gr, η παρουσιάστρια της αγαπημένης εκπομπής, υπέστη έναν μικρό τραυματισμό στο μάτι της όταν ο γάτος της τη γρατζούνισε όταν εκείνη τον κρατούσε αγκαλιά.

Η Αγγελική Νικολούλη επισκέφτηκε το νοσοκομείο και αμέσως έγιναν οι απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να επουλωθεί το τραύμα της και να για κάποιες μέρες θα πρέπει να μείνει σπίτι της για αποθεραπεία.

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” είναι μια από τις αγαπημένες συνήθειες των τηλεθεατών κάθε Παρασκευή βράδυ αλλά την Παρασκευή 7/4 δε θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν λόγω του τραυματισμού που υπέστη και όπως γνωρίζουμε, την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα και πολλά προγράμματα δε θα προβληθούν.

Η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην εκπομπή στις 21 Απριλίου 2023  για να παρουσιάσει τα πάντα ενδιαφέροντα θέματα της μαζί με τους συνεργάτες της ενώ θα μας λύσει τις απορίες που μπορεί να υπάρχουν σε υποθέσεις με τις οποίες ασχολείται και έχουν απασχολήσει το ελληνικό κοινό.

Καλή ανάρρωση!

Τσέκαρε και αυτά: