Στρες

Το στρες και το άγχος μπορούν να μας προκαλέσουν προβληματάκια κατά τη διάρκεια της ημέρας διότι πολλές φορές δεν αντιλαμβανόμαστε πως έχουμε μπει σε αυτές τις συνθήκες και ξαφνικά παρατηρούμε μια “παγωμάρα”, “ταχυκαρδία” και άλλα πολλά τα οποία δεν ωφελούν την ψυχική μας υγείας και τη σωματική.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To άγχος μπορεί να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην υγεία μας και δυστυχώς δεν μας προειδοποιεί πότε θα χτυπήσει! Για αυτό το λόγο πρέπει να το απομακρύνουμε όσο είναι εφικτό από τη ζωή μας, όπως και το στρες! Γιατί δε θέλουμε να περάσουμε δυσκολίες εξαιτίας αυτού!

Υπάρχουν τρόποι για να χαλαρώσουμε μέσα στην ημέρα μας ακόμη και να βρισκόμαστε στο δρόμο και προσπαθούμε να προλάβουμε όλες μας τις δουλειές!

Τι μπορείς να κάνεις

#1.Αν είσαι στο δρόμο και περπατάς, σταμάτησε σε ένα μικρό παρκάκι, κάθισε σε ένα παγκάκι και πάρε βαθιές αναπνοές έχοντας κλειστά τα μάτια! Κάντο για 5 λεπτά και θα δεις πως θα νιώσεις καλύτερα!

#2.Αφού ξυπνήσεις και πιεις τον καφέ σου το πρωί, κάθισε στο πάτωμα για 10 λεπτά και κάνε διαλογισμό!

#3.Φάε κάτι που αρέσει πολύ! Αν έχεις αδυναμία στη σοκολάτα κάθισε και 5 λεπτά και απόλαυσε ένα κομμάτι χωρίς να σκέφτεσαι κάτι!

Τσέκαρε και αυτά: