Άγγελος Σουλιώτης

Ο Άγγελος Σουλιώτης είναι ένας ακόμα παίκτης που μπήκε στο reality Η Φάρμα και είναι αποφασισμένος να μείνει σε αυτό το αγροτικό σπίτι που βρίσκεται στην Αρκαδία.

Ο Άγγελος είναι μόλις 29 ετών και πριν μπει στο παιχνίδι Η Φάρμα, εργαζόταν ως υπεύθυνος καταστήματος που παρέχει ιατρικά και ορθοπεδικά είδη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ωστόσο, ο Άγγελος Σουλιώτης μπορεί να μπήκε στη Φάρμα, αλλά ο ίδιος δεν έχει καμία ιδέα από αγροτική ζωή. Η μόνη του επαφή με τη φύση και την αγροτιά είναι όταν εκείνος πήγαινε ως μικρό παιδί στο χωριό με τους παππούδες και τις γιαγιάδες του.

Παρά το γεγονός όμως πως δεν έχει καμία εξοικείωση με τις αγροτικές εργασίες, όλες αυτές οι δύσκολες και σοβαρές απαιτήσεις που θα έχει μέσα στη Φάρμα δεν τον φοβίζουν και δεν τον απασχολούν καθόλου.

Βέβαια ο ίδιος πιστεύει πως έχει όλα τα προσόντα γιατί ασχολείτο από μικρό παιδί με τις καταδύσεις, αλλά και μετα βάρη, δύο ασχολίες που ο ίδιος πιστεύει πως θα του φανούν χρήσιμες τόσο στις δουλειές στη Φάρμα όσο και απέναντι στους αντιπάλους του και τις δοκιμασίες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Farm Greece (@farmgreece)

 Ο ίδιος δηλώνει πως είναι ένα ασταμάτητο «πειραχτήρι», που έρχεται στη Φάρμα για να γράψει τη δική του «τρελή» ιστορία και μένει να δει αν οι συμπαίκτες του θα τον λατρέψουν ή θα τον μισήσουν.

Τσέκαρε και αυτά:

Νύχια: Τι χρώμα να επιλέξεις για το φθινόπωρο 

Μέγκαν Μαρκλ: Νέο βίντεο που τραγουδάει μαζί με τον Σαμ Ράιντερ