Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Η Κιμ Καρντάσιαν έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία εσωρούχων και πολλές φορές προσπαθεί μέσα των social media να την προμοτάρει! Και δεν κάνει καθόλου κακή δουλειά!

Αυτή τη φορά, θέλησε να δείξει σε όλα τα κορίτσια που θα γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων τα εσώρουχα που πρέπει να φορέσουν!

Η Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε να αφήσει για λίγο στην άκρη το κόκκινο χρώμα στα εσώρουχα και δημιούργησε μια συλλογή η οποία απαρτίζεται από bubble pink δημιουργίες, κοραλί και μοβ! Χρώματα τα οποία δεν φοριούνται ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη μέρα αλλά είναι μια διαφορετική πρόταση.

Τσέκαρε τις εικόνες :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Η Κιμ ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της με ένα εσώρουχο το οποίο θυμίζει κορμάκι και έχει εκτεθειμένη την κοιλιά και είναι σε ροζ χρώμα. Ένα χρώμα το οποίο είναι μεγάλη τάση τον τελευταίο καιρό και είναι η δική της πρόταση για την ημέρα των ερωτευμένων.

Είναι μια ιδιαίτερη πρόταση την οποία θα μπορούσες να υιοθετήσεις για να κάνεις κάτι διαφορετικό! Δεν έχεις να χάσεις κάτι κι ίσως σου δώσει μια πιο ναζιάρικη διάθεση!

Καλά να περάσεις και να κάνεις τις τσαχπινιές σου γιατί θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα και σίγουρα το αμόρε θα θέλει να κάνετε πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: