Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και πολλές εταιρείες έχουν ετοιμάσει τις δικές τους προτάσεις για δώρα, μανικιούρ, μακιγιάζ και ειδικές συλλογές που εξυμνούν τον έρωτα και την αγάπη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Πολλές είναι οι nail artists οι οποίες προετοιμάζονται για αυτή την ξεχωριστή ημέρα καθλως οι πελάτισσες θέλουν να δου στα νύχια τους καρδούλες, ιδιαίτερα σχέδια που να θυμίζουν την αγάπη και παράλληλα το κόκκινο χρώμα είναι παντού.

Η γνωστή nail artist Betina Goldstein αποφάσισε να κάνει για μια ακόμη φορά την ανατροπή και δημιούργησε ένα nail look το οποίο μπορεί να μην είναι λειτουργικό αλλά σίγουρα είναι ιδιαίτερο και θα θέλαμε να το έχουμε μια μέρα στα νύχια μας για να κάνουμε τη διαφορά.

Στους δυο αντίχειρες έχει ζωγραφίσει τα δυο κομμάτια μιας καρδιάς και μόλις τα δυο δάχτυλα ενωθούν στο σημείο των νυχιών, η καρδιά αυτή σχηματίζεται και είναι πολύ όμορφη!

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Υπάρχουν πολλές ιδέες τις οποίες μπορείς να υιοθετήσεις για τη συγκεκριμένη μέρα και δεν χάνεις κάτι αν κάνεις μια διαδικτυακή “βόλτα” στο Instagram ή να κάνεις μια μικρή συζήτηση με την αγαπημένη σου nail artist.

 

Tσέκαρε και αυτά: