Αγίου Πνεύματος

Το πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού έρχεται καθώς στις 5 Ιουνίου είναι του Αγίου Πνεύματος. Και μπορούμε να απολαύσουμε διακοπές σε πολλούς προορισμούς στην Ελλάδα για να κάνουμε το πρώτο μας μπανάκι και να ξεκινήσουμε την ηλιοθεραπεία!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αν είσαι από αυτούς που δε θέλουν να πάρουν, πλοίο ή αεροπλάνο για να κάνουν μια εξόρμηση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και θέλεις να πάρεις το αυτοκίνητο σου για να είσαι χαλαρός και άνετος, τότε υπάρχουν πολλές περιοχές για εσένα!

Που μπορείς να πας με το αυτοκίνητο σου και να κάνεις ξέγνοιαστες διακοπές

#1. Πάργα

Πρόκειται για μια κωμόπολη η οποία είναι ιδανική για εσένα που αγαπάς τα νερά του Ιουνίου, να περπατάς σε σοκάκια και να απολαμβάνεις λαχταριστά εδέσματα σε ταβερνάκι πίνοντας ουζάκι!

Eίναι μια περιοχή η οποία είναι ιδανική για όλους! Είτε έχεις οικογένεια, είτε θέλεις να πας κάπου με το αγόρι, μπορείς να την επισκεφτείς και να περάσεις φανταστικά!

#2.Κύμη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @d0se0ftravel

Η Εύβοια είναι ένας μέρος το οποίος διαθέτει πολλά χωριά και κωμοπόλεις για ολιγοήμερες διακοπές! Η Κύμη είναι μια από τις αγαπημένες μας περιοχές καθώς διαθέτει την παραλία η οποία είναι ιδανική για να κάνεις τις βόλτες σου και να απολαύσεις ένα ουζάκι ή ένα τσίπουρο ενώ στο κέντρο της Κύμης θα συναντήσεις μια υπέροχη πλατεία και μοναδική θέα από ψηλά!

#3.Καλαμάτα 

Ένα μέρος το οποίο τα έχει όλα! Θέλεις θάλασσα; Την έχεις! Θέλεις βουνό; Το έχεις! Η Καλαμάτα είναι μια πανέμορφη πόλη που διαθέτει μαγαζιά για όλους, ταβερνάκια για να απολαύσεις τους μεζέδες σου, νυχτερινά μαγαζιά, και στην παραλία θα βρεις σίγουρα μια ξαπλώστρα για να αράξεις και να απολαύσεις τον ήλιο!

Όπου και να πας φρόντισε να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις! Το αξιζεις και πρέπει να περνάς όμορφα!

Τσέκαρε και αυτά: