Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μια σοκαριστική σειρά φωτογραφιών δημοσίευσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τα χειρουργεία που έχει κάνει για να μπορέσει να αποκαταστήσει την τεράστια ζημιά που της προκάλεσε η καταδικασμένη, Έφη Κακαράντζουλα, πριν από τρία χρόνια στην Καλλιθέα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H νεαρή γυναίκα η οποία διαθέτει τεράστια δύναμη ψυχής, επέλεξε να δημοσιεύσει τις σκληρές εικόνες για να δείξει στον κόσμο πως είναι μια απόδειξη για όλα αυτά που υπάρχουν στον κόσμο και ίσως επιλέγουμε κάποια στιγμή να τα αγνοούμε.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της:

“3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς!”. 

Η καθημερινή πάλη της Ιωάννας Παλιοσπύρου δίνει τεράστια δύναμη σε όλους και εκείνη επέλεξε να αφήσει αυτό το τραγικό περιστατικό να τη “σιωπήσει” αλλά να προχωρήσει ακόμη πιο δυναμικά στη ζωή της και πλέον κάνει πράγματα τα οποία είναι αξιοθαύμαστα ενώ μπορούμε να την ακούμε μέσω των podcasts που κάνει αλλά και μέσω της εκπομπής της Σοφίας Αλιμπέρτη.

 

Τσέκαρε και αυτά: